Putna | Luptătorii suceveni au cucerit opt medalii la Cupa României pentru juniori I

Luptatorii suceveni au cucerit opt medalii la Cupa Romaniei pentru juniori I, competitie care a adunat la sfarsitul saptamanii trecute, in noua Sala a Sporturilor din comuna Putna peste 300 de sportivi si antrenori din toata tara.

Performerul cluburilor sucevene a fost Ionut Buhaianu, sportivul de la CSS Radauti reusind sa se impuna la categoria 96 de kilograme, dupa o finala in care l-a invins pe Teodor Chira (LPS Suceava). In alte doua randuri, luptatorii de la CSM Bucovina Suceava au reusit sa obtina argintul prin Valentin Boicu (55 kilograme) si Ciprian Trufan (120 kilograme). Medalii de bronz au obtinut Ion Marian (96 kilograme), Viorel Beghean (CSM Bucovina Radauti – 55 kilograme), Alexandru Rautu (CSM Bucovina Radauti – 120 kilograme) si Adrian Agache (CSM Suceava – 74 kilograme), ultimul reusind sa urce pe podium chiar daca a luptat accidentat la brat, a precizat antrenorul Valerica Gherasim. Gratie rezultatelor obtinute la individual, CSM Bucovina Radauti a ocupat la final primul loc in clasamentul pe echipe la lupte greco-romane.

Organizata cu sprijinul Primariei Putna, Cupa Romaniei la lupte pentru juniori I s-a bucurat de prezenta presedintelui Federatiei Romane de Lupte, Razvan Parcalabu si a secretarului general Alin Grigore. Nu au lipsit marile legende ale luptelor din Romania, precum Stefan Rusu, Simion Popescu, Nicu Ginga, Ilie Matei sau Sandu Marin. Un moment special a fost reprezentat de intalnirea dintre legendele acestui sport si membrii cercului olimpic Fair Play al Scolii Gimnaziale <<Stefan cel Mare>> Putna. Cu aceasta ocazie, elevii indrumati de profesorul Ciprian Cretan au primit sfaturi de la oamenii care au ridicat tricolorul pe cele mai inainte culmi la competitiile internationale.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Putna | Luptătorii suceveni au cucerit opt medalii la Cupa României pentru juniori I"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*