Punctul lui Pascal

In cadrul etapei a Xi-a pe “Areni” Cetatea a intalnit echipa machedonilor din Stejaru. Desi in saptamana premergatoarei partidei antrenorul Radu isi declara surprinderea ca inca nu a abandonat lupta nici o contra-candidata la retrogradare, a tinut sa linisteasca suporterii suceveni ca Primarul Municipiului va ramane totusi langa echipa. Probabil revenirile la echipa ale accidentatilor Bernard si Palimaru l-a facut sa pregateasca meciul dintr-o postura justificata si de casele de pariuri, formatia suceveana avand o cota de 2.10 la victorie…

La fluierul de start al braileanului Ionel Ivan Ioan Radu a aliniat urmatoarea formula de joc: Pascal – Cososchi, Bernard, Feraru – Halip, Semeghin, Homneac, Apetri, Plecanciuc – Azaharioaei, Palimaru.
De partea cealalta, mult mai experimentatul Aurel Sunda a trimis in teren urmatoarea echipa: Olteanu – Gosa, Gheara, Al.Vlad, Bold – Paleacu, Dobrea, Dicu, Gheorghita – St. Ceobanu, Jianu.

Partida incepe cum nu se poate mai bine pentru sucevenii prezenti la stadion intr-un numar mai mic decat de obicei. Florin Apetri recupereaza mingea la marginea careului si paseaza foarte bine pe culoar lui Palimaru. Acesta suteaza din prima la coltul lung si deschide scorul. Astfel in minutul 12 tabela indica 1-0 pentru gazde. Replica celor de la Sageata Stejaru nu se lasa asteptata. In minutul 15 al partidei Dicu rateaza o ocazie monumentala, cand trimite mingea cu capul pe langa poarta suceveana parasita in acel moment de Pascal. De la tribuna I se aud oftaturi. E grupul de tulceni care au batut atata drum sa-si vada favoritii. Peste alte 10 minute Paleacu lasa in urma doi fundasi ai Cetatii, dar sutul sau este respins in corner. Pana la pauza jocul s-a desfasurat mai mult la mijlocul terenului, remarcandu-se doar indarjirea cu care intervenea Semeghin la picioarele advesarilor.

Repriza secunda debuteaza la poarta tulcenilor, Palimarul trimitand un sut pe langa poarta lui Olteanu. Dupa alte 10 minute se remarca si celalalt portar. Pascal respinge un sut violent trimis de la aproximativ 20m de Paleacu. O ocazie mare este trecuta in minutul 70 al partidei in dreptul oaspetilor. La o centrare venita de pe partea dreapta Pascal iese pe sub minge, insa Cososchi reuseste sa respinga de pe linia portii. La faza imediat urmatoare Gheara este aproape de autogol, mingea deviata de el lovind transversala tulcenilor. In minutul 75 centralul dicteaza o lovitura libera in favoarea celor din Stejaru. Dintr-o pozitie centrala, la 20m de poarta lui Pascal, Dicu restabileste egalitatea 1-1.

Sucevenii reincep asediul la poarta tulcenilor. Astfel in minutul 85 Palimaru suteaza puternic, insa Olteanu scoate mingea de la vinclu. Peste doar un minut, acelasi Clement Palimaru, suteaza din interiorul careului la coltul scurt. Mingea este retinuta cu usurinta de aceasta data de portarul celor de la Sageata. Finalul partidei consemneaza un contra-atac al tulceanului Sicu, care scapa singur cu Pascal. Acesta din urma ii inchide foarte bine unghiul si isi salveaza echipa de la o infrangere.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Punctul lui Pascal"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*