Protagonişti la Cupa Bistriței

Inotatorii suceveni au participat in weekendul trecut la cea de-a treia editie a Cupei Bistritiei la natatie de la Bacau, competitie care a reunit la start peste 350 de sportivi de la 19 cluburi din tara. Dupa doua zile de intreceri, cluburile locale Css3 Suceava si Cs Universitatea “Stefan cel Mare” Suceava si-au trecut in palmares nu mai putin de 35 de prezente pe podiumul de premiere, in cele 60 de probe de concurs.

Performerul delegatiei a fost Teodor Marchitan (foto), declarat cel mai bun participant de la categoria de varsta 1999, unde a castigat trei dintre cele patru probe in care a luat startul: 100 de metri bras, 100 de metri spate si 100 de metri liber. Css3 Suceava s-a impus in alte sase probe de concurs prin Lisa Munteanu – castigatoare a probelor de 100 de metri bras si 100 de metri liber de la categoria 1998; Diana Dungeanu – invingatoare in proba de 100 de metri liber la categoria 1998, Alexandra Ilies – clasata pe primul loc in proba de 100 de metri spate la categoria 2000, Antonia Nitu – medaliata cu aur in proba de 50 de metri spate la categoria 2001 si Sebastian Croitor – castigator al probei de 50 metri la 2002.

Sportivi pregatiti de Cezar Moscaliuc au urcat de alte 26 de ori pe podiumul de premiere prin: Calin Stafie, Stefan Catargiu, Andreea Druta, Cosmina Ungureanu, Ioana Paval, Paul Rebenciuc, Mircea Nistor, Diana Lissov si Bianca Morari. Inotatorii de la Cs Universitatea, mezinii delegatiei sucevene, au cucerit trei medalii prin Daria Lucan, clasata pe locul doi in probele de 50 de metri liber si pe locul trei in cea de 50 de metri spate, si Andreea Gaitan, medaliata cu bronz la 50 de metri liber, ambele concurand la 2005.

Vezi rezultatele complete de la Cupa Bistriței!

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Protagonişti la Cupa Bistriței"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*