Promisiuni de campanie

Apropierea alegerilor a readus subit in atentia autoritatilor locale problema bazelor sportive din Suceava. Primarul Ion Lungu si-a reiterat ieri promisiunea construirii unui complex sportiv la iesirea din oras spre Falticeni si a anuntat ca proiectul ar putea fi demarat peste cateva luni.

Seful administratiei locale a precizat ca proiectul a fost aprobat in Senat, astfel Suceava beneficiaza de 12 hectare, teren pe care va fi amplasat complexul sportiv. Ion Lungu (foto) spera ca acest proiect sa aiba succes si la Camera Deputatilor, urmand ca in bugetul pe 2010 sa fie alocata si suma necesara inceperii constructiei. Primarul Sucevei a mai adaugat ca acest complex sportiv va fi constituit dintr-un stadion, o sala polivalenta, un bazin de inot acoperit si locuri de parcare.

Sursele de finantare privind realizarea proiectului sunt diverse, fiind asigurate din: sursele proprii ale Primariei, cu bani de la Compania Nationala de Investitii dar si cu bani proveniti dintr-un parteneriat public privat. “Chiar zilele trecute am avut intrevederi cu potentiali investitori in domeniul sportiv, respectiv intr-o sala polivalenta“, a declarat Ion Lungu, citat de newsme.ro.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Promisiuni de campanie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*