Progresul, singura calificată

Progresul Fratautii Vechi este singura echipa suceveana calificata in faza a II-a a Cupei Romaniei. Inscrisa la start din postura de castigatoare a fazei judetene a competitiei, trupa condusa de Vali Tautian a ajuns in turul secund, dupa ce a eliminat ieri, pe teren propriu, pe o ploaie torentiala cu scorul de 4-1, divizionara a treia Sporting Suceava. Gazdele si-au asigurat calificarea prin reusitele lui Stoian (2), Emil Romas si Breniuc, onoarea oaspetilor fiind salvata de golul lui Cutas.

Bucovina Radauti si-a incheiat la randul ei foarte repede socotelile cu editia din aceast an a Cupei Romaniei. Plecata la Tudora cu doar 12 jucatori, trupa antrenata de Daniel Stoica a pierdut miercuri, in fata gazdelor de la TransDor, cu scorul de 0-4. Impulsionati din tribune de circa 350 de spectatori, botosanenii si-au asigurat calificarea in turul urmator prin golurile lui Irimia (2), Gradinaru si C. Matei.

FC Pojorata n-a pus nici ea mare pret pe Cupa Romaniei, desi se afla la prima sa participare in aceasta competitie. Trupa antrenata de Danut Mandrila aliniat in primul tur o echipa formata din localnici, pierzand miercuri, cu scorul de 0-3, pe terenul celor de la Rapid Dumesti, formatie proaspat promovata in Liga a III-a. Iesenii si-au asigurat calificarea prin golurile semnate de Dandu (2) si Balanescu.

Faza a II-a a Cupei României, la care vor participa cele 42 de echipe calificate din prima faza plus restul de 30 de echipe din Liga a III-a, este programata sa aiba loc miercuri, 30 iulie, de la ora 17.30. Rapid Suceava intra in competitie in Turul IV.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Progresul, singura calificată"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*