FOTO | Progresul, în Turul III

Progresul Fratautii Vechi a mai facut o victima in Cupa Romaniei. Echipa condusa de Vali Tautian s-a calificat in Turul al III-lea al competitiei, dupa ce a trecut astazi, pe teren propriu, cu un categoric scor de 4-0, de divizionara a treia Sporting Suceava.

Gazdele au inceput fara inhibitii partida si au deschis scorul la jumatate de ora de la fluierul de start prin portarul Turita, care a transformat o lovitura de la 11 metri dictata pentru un fault al oaspetilor. Golul doi a picat sapte minute mai tarziu, cand Sorin Ilie a initiat o actiune personala in flancul stang si l-a invins pe portarul Afloarei cu un sut in cros la coltul lung, stabilind totodata si scorul pauzei la 2-0.

Formatia din Fratautii Vechi a inceput in ofensiva si repriza secunda, iar la patru minute de la reluarea jocului, Sorin Ilie a majorat avantajul gazdelor dupa o faza trasa la indigo, in care s-a distrat cu apararea oaspetilor si a inscris la coltul lung. Acelasi Sorin Ilie avea sa fie si la originea ultimului gol, marcat de Moraras in minutul 55 al intalnirii. Victoria entuziasmanta a gazdelor avea sa fie umbrita doar de eliminarea lui Grigoras, care, in minutul 75, a vazut direct cartonasul rosu din partea centralului Ionut Ignat, dupa o reactie nervoasa la adresa unui adversar.

Scor final 4-0, iar Progresul Fratautii Vechi se pregateste pentru turul III al Cupei Romaniei, faza in care va primi cel mai probabil vizita celor de la FCM Dorohoi.

Progresul Fratautii Vechi: Turita – Moraras, Capstramb, S. Ilie, Eg. Romas, Em. Romas, Al. Romas, Clicinschi, Cojocari, Grigoras, Gaza. Antrenor: Valentin Tautian.

Sporting Suceava: Afloarei – Netbai, Vitu, C. Alexandru, Bagu, Gugeanu, Gheorghiciuc, Lesanu, Moldovan, Bilt, Nechitoaia. Antrenor: Mihai Gurita.

Mai jos vă este prezentată o galerie foto realizată de Relu Brăileanu pe parcursul partidei Progresul Fratautii Vechi – ACS Sporting Suceava :

COMENTARII:

1 Comentariu la "FOTO | Progresul, în Turul III"

  1. Rezultate:

    Luceafarul Mihai Eminescu – FCM Dorohoi 0-2
    Aerostar Bacau – CSM Moinesti 0-6
    Rapid Dumesti – Kosarom Pascani 2-2 (5-6, d.p.)
    FC Gârceni Vaslui – Petrotub Roman 1-3

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*