Frătăuţii Vechi- Adâncata 1-0

Progresul Fratautii Vechi a reusit sa se impuna astazi pe teren propriu, in urma unei dominari clare pe intregul parcurs al partidei. Gruparea din Fratauti a reusit sa isi impuna clar jocul, avand ocazii imense de a inscrie.Unicul gol al meciului a fost marcat de septarul Grigoras Alexandru.Acesta a trimis un sut puternic din lovitura libera de la circa 35 si a reusit sa strecoare balonul pe sub goalkeeperul celor de la Adancata.Progresul a dat dovata de mult caracter si multa vointa si dupa marcarea golului a continuat sa atace cu desavarsire poarta adversa.Prima atingere de balon a goalkeeperului de la Fratauti, Turita, a avut loc in minutul 30, fapt ce spune multe despre desfasurarea jocului.Linia defensiva fratauteana a stat practic ca o bariera in fata celor de la Adancata, nelasand nici un spatiu de patrundere.Pe langa multitudinea de ocazii pe care au avut-o, fratautenii au avut o ocazie uriasa de a inscrie golul de 2-0.Decarul progresului a trimis un sut cu efect de la circa 30 de metri, insa balonul a trecut putin pe langa poarta.Cu aceste 3 puncte castigate pe teren propriu, Progresul Fratautii Vechi s-a desprins la 4 puncte de urmaritoarea Viitorul Adancata si se indreapta etapa cu etapa spre liga a IV-a. Progresul va disputa urmatorul  pe data de 28 in deplasare la Serbauti. Mai jos aveti o galerie FOTO realizata pe parcursul meciului :

Progresul Fratautii Vechi : Turita Ion, Cojocaru Ovidiu, Romas Emil, Romas Eugen, Romas Alexandru, Gaza Radu, Cora Cristian, Neamtu Alex, Grigoras Alex, Ilie Sorin, Ursaciuc Liviu, Neamtu Andrei | Rezerve : Miron Ioan, Zaharie Corneliu, Ilie Flaviu, Danilet Radu, Capstrimb Liviu, Tautian Catalin | Antrenori : Honceac Valentin, Tautian Valentin

FOTO : Relu Brăileanu

COMENTARII:

10 Comentarii la "Frătăuţii Vechi- Adâncata 1-0"

  1. Adevărul e că cei de la Frătăuți au fost mai buni,dar ce scrie în articol e exagerat. Golul a fost de cascadorii râsului(cică șut puternic),jucătorul Frătăuțiului a vrut să centreze(șutul a fost ca o pasă la portar) și portarul de la Adâncata a gafat impardonabil (o scotea și un copil de clasa a IV a). Dacă nu era golul acela norocos scorul se termina 0-0. Cei care scriu asemenea articole nu ar trebui să exagereze .Felicitări celor din Frătăuți pentru baza sportivă și pentru că au o echipă mai de viitor ca Adăncata. Cheia promovării a fost transferul celor trei jucători de la Pătrăuți care fac diferența(cei doi din apărare joacă excelent) și faptul că cei din Adăncata în momentul când au avut patru puncte avans au jucat corect și nu au umblat cu arbitri și cu bani pe la echipele adverse cum au făcut cei din Frătăuți(celor de la Dărmănești și acum au să le dea banii promiși pentru a încurca Adăncata, plus jigodia de Moldovan de la meciul Horodnic-Adâncata).

  2. Hahahahahhahaha… jucator la adancata ce esti :)) asa stiti voi sa comentati tot timpul.. ce vina au arbitrii ca voi sunteti acasa tarani si in deplasare tot voi sunteti cu gura mare :))

  3. Învață să scrii corect și apoi fă pe altul țăran. În plus a fi de la țară nu e o rușine . Rușine este să fii analfabet.

    • Trani, ma refeream la faptul ca se comenteaza mult la arbitru si se cere numai pomana .. nu stau la tara sau ceva de genu pt ca toti ne tragem de la tara.. Lamurit ?

  4. degeaba mai comentati sa vazut ca fratautul a jucat cu jucatorii de la patrauti … portarul de la adancata a gafat … amandoua echipe au jucat frumos degeaba spuneti voi ca fratauti e o echipa tare o sa vada ei in liga 4 cand o sa ia bataie si acasa si in deplasare .

  5. Să fiu explicit. Frătăuțiul are echipă peste Adăncata și mai ales bază sportivă foarte frumoasă pentru acest nivel. Că cei de la Adâncata mai țipă la arbitri se datorează faptului că au fost fost arbitrați foarte prost în ultimele partide(și o spun cu frica lui Dumnezeu în Postul Paștelui) .Totul a plecat de la frica celor de la Frătăuți ca Adâncata să nu ajungă la meciul direct cu avans mai mare de trei puncte. Adevărul e că o promovare nu se câștigă numai pe teren ci și în spatele acestuia. Și sunt mulți care citesc aceste rânduri și știu că ce spun e adevărat. Sincer la Adâncata dacă se vroia liga a IV erau de anul trecut când au fost rugați să se înscrie din lipsă de echipe.

  6. Auzi ba atotstiitorule,noua celor de la Fratautii Vechi,nu ne place sa ramanem datori.Sincer!!!,este cea mai slaba echipa pe care am vazut-o la Fr.Vechi in ultimii ani si o spun cu o oarecare experienta de vreo 30 ani de fotbal si nu la acest nivel.Scorul este unul mincinos.Spunele (fotbalistilor),de la echipa pe care o sustii,sa lase tineretul la joc,ca ei vai mama lor.

  7. Maciuca ce a jucat adancata , ca nu a avut nici un sut pe poarta :)) Imi aduc aminte cum jucam victoria cand eram mic, asa s-a jucat si duminica, singura echipa care ataca continuu era Fratautii Vechi..

  8. dute ba de aici cu povestile astea iati unplut curu luoi daicu si lu moldoveanu si unblati cu bani pe la echipe sa incurce adancata ….

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*