Progresul – Dorohoi, în Cupă

Federatia Romana de Fotbal a publicat programul meciurilor din cadrul turului III al Cupei Romaniei Timisoreana. Singura echipa suceveana aflata in competitie, Progresul Fratautii Vechi va primi in aceasta faza vizita divizionarei a treia FCM Dorohoi, intr-un meci eliminatoriu programat marti, cu incepere de la ora 17.30.

Progresul Fratautii Vechi a ajuns in turul III al Cupei Romaniei, dupa ce a eliminat in fazele anterioare formatiile Bucovina Radauti (1-0) si Sporting Suceava (4-0). FCM Dorohoi a trecut in turul anterior de Luceafarul Mihai Eminescu, cu scorul de 2-0.

Turul IV la care vor participa cele 19 de echipe calificate din turul III, plus 19 formatii de Liga a II-a, printre care si Rapid Suceava, va avea loc pe 28 august.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Progresul – Dorohoi, în Cupă"

  1. Va bate Dorohoiul la scor, prevad un 3-0 si cu vreo 2-3 eliminati la Progresul

  2. taci dracu din gura ca toti va da-ti cu parerea din fata calculatorului.Dar nu aveti habar de fotbal

    • Ti-ar trebui un curs intensiv de limba romana, cred ca mai mult de 2 clase nu ai, asa se scrie dati ? vine de la verbul a da, eu dau, tu dai…. voi dati.Inainte de a comenta fotbal, trebuie sa stii alfabetul, daca nu e prea greu pentru domnia voastra.Pana la urmatorul mesaj sper macar sa intri pe google si sa scrii corect textul pe care vrei sa il afisezi

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*