Progresul – Bucovina, în Cupă

Federatia Romana de Fotbal a anuntat astazi programul meciurilor din cadrul primului tur al Cupei Romaniei Timisoreana. Astfel, primele echipe sucevene care vor intra in hora sunt castigatoarea fazei judetene a competitiei, Progresul Fratautii Vechi, si divizionara a treia ACS Bucovina Radauti, cele doua formatii urmand sa se intalneasca miercuri, 17 iulie, cu incepere de la orele 17.30, intr-o partida eliminatorie programata pe stadionul “Comunal” din Fratautii Vechi.

Revenita la antrenamente la inceputul acestei saptamani sub comanda unui nou antrenor, in persoana lui Daniel Stoica, gruparea radauteana abordeaza extrem de relaxata primul meci oficial al sezonului 2013/2014, in conditiile in care “galben-albastrii” nu au trasat din partea conducerii vreun obiectiv pentru Cupa Romaniei.

Noi abia am inceput antrenamentele. Mai mult ne incurca acest meci din Cupa Romaniei, pentru ca saptamana viitoare ne-am propus sa punem accentul doar pe pregatirea fizica. Pana la urma este insa un meci binevenit, avem o deplasare scurta si trebuie sa respectam competitia”, a spus Manuel Costache.

Managerul radautenilor este mai mult cu gandul la viitoare editie de campioanat, dezvaluind ca este in negocieri cu cinci jucatori pentru a veni la Radauti. “Avem trei jucatori cu care aproape ca am batut palma. Mai avem in atentia noastra un fotbalist de la Pascani si cativa de la SC Bacau. Asteptam sa se reuneasca bacauanii pentru a vedea pe cine putem transfera de acolo”, a mai spus Manu.

Progresul Fratautii Vechi a ajuns pe tabloul national al Cupei Romaniei Timisoreana dupa ce a castigat faza judeteana a competitiei, acolo unde a trecut in finala, cu scorul de 1-0, de formatia Viitorul Veresti. De partea opusa, Bucovina Radauti a terminat sezonul trecut pe locul 8 in clasamentul Seriei a I-a din Liga a III-a.

Sporting va intra in Cupa Romaniei odata cu turul II, pe data de 31 iulie, in vreme ce Rapid va debuta in competitie in turul IV, odata cu restul divizionarelor secunde.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Progresul – Bucovina, în Cupă"

  1. 1 AS Progresul Fratautii Vechi (SV) – ACS Bucovina Radauti (SV) A: Ignat Ionut (Suceava – Suceava)
    A1: Itco Andrei (Suceava – Suceava)
    Data: 2013-07-17 Ora: 17:30 A2: Naghi Petru (Suceava – Suceava)
    Cupa Romaniei Timisoreana, Seria 0
    Stadion: Comunal (Fratautii Vechi – Suceava)

  2. Cred ca ai gresit cu arbitrii uitate mai bine pe frf.ro si ai sa vezi ca e brigada din Iasi. 😉

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*