FOTO | Progresul – Dorohoi

Pana aici le-a fost! Progresul Fratautii Vechi si-a incheiat aventura in Cupa Romaniei, dupa ce a pierdut astazi, pe teren propriu, cu scorul de 1-2, in fata divizionarei a treia FCM Dorohoi, intr-un meci din cadrul turului III al competitiei.

Oaspetii au inceput mai bine intalnirea, iar in primele 20 de minute au trecut in doua randuri pe langa gol la suturile expediate de Vrabie si Darvaru. De partea cealalta, trupa condusa de Vali Tautian a replicat la jumatatea reprizei, dar Rohetki a fost la post la executiile lui S. Ilie si Clicinschi, pauza consemnand scorul de 0-0.

Gazdele au deschis scorul la patru minute de la reluarea jocului, cand Gaza a finalizat din voleu o centrare venita de pe partea dreapta. Echipa lui Vespazian Colban a raspuns zece minute mai tarziu, prin nou-intratul Edy Sandu, care a restabilit egalitatea la o faza in care tabara gazdelor a solicitat in zadar off-side. Mai mult, cu un sfert de ora inainte de ultimul fluier, varful botosanenilor a reusit dubla la capatul unui contraatac, stabilind totodata si scorul final la 1-2.

Progresul Fratautii Vechi: Prutean – Moraras, Capstramb, S. Ilie, Eg Romas, Miron, Em. Romas, Clicinschi, Cojocari, Puzdre, Gaza. Au mai intrat: Plesca si Ilas.

FCM Dorohoi: Rohetki – Cososchi, Darvaru, Halip, Stancoschi, Orasanu, Bordeianu, Ghiviziu, Vrabie, Homneac, Grumezescu. Au mai intrat: E. Sandu si St. Nicolae.

In turul urmator, programat pe 27-28 august, de la ora 17.30, FCM Dorohoi va primi cel mai probabil, pe teren propriu, vizita divizionarei secunde Rapid Suceava.

Mai jos vă este prezentată o galerie foto realizată de Relu Brăileanu pe parcursul partidei Progresul Fratautii Vechi – FCM Dorohoi :

COMENTARII:

5 Comentarii la "FOTO | Progresul – Dorohoi"

  1. Ceva nu se leaga cu tabara oaspetilor si protestele la off-side!

  2. FELICITARI BAIETILOR SI CONDUCERII DE LA FRATAUTII VECHI PENTRU TRASEUL DIN CUPA!

  3. putna merita sa ia campionatul anul asta. Are o echipa foarte buna.

  4. Portarul Prutean care a aparat cu Dorohoi nu este cel de la Putna.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*