Programul, pe 1 august

Programul meciurilor din Liga a IV-a va fi stabilit pe 1 august, de la ora 10:00. La şedinţa programată în sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava sunt aşteptaţi toţi delegaţii echipelor participante în viitoarea ediţie de campionat.

Data limită de înscriere în Liga a 4-a este 31 iulie, iar în Liga a 5-a, 15 august. Până în momentul de faţă niciuna dintre cele 16 echipe cu drept de a evolua în campionatul judeţean nu şi-a anunţat oficial retragerea. Chiar şi aşa, formaţiile din Stroieşti şi Preuteşti şi-au manifestat intenţia de a evolua în Liga a 4-a dacă se vor elibera locuri. Pentru a putea participa în noua ediţie de campionat, echipele trebuie să îşi achite toate datoriile acumulate în ultimul an. Perioada de transferuri se va încheia pe 9 septembrie.

Liga a IV-a va debuta pe 18 august, iar “Divizia Onoare” două săptămâni mai târziu. În acest an se vor mai disputa primele două etape din retur şi trei etape din faza judeţeană a Cupei României. Startul în campionatele de juniori C, D şi E va avea loc în jurul datei de 15 septembrie.

COMENTARII:

7 Comentarii la "Programul, pe 1 august"

  1. maliniul s a desfiintat!

  2. Bradul Putna va fi noua campioana judeteana. Hai BRADUL.

  3. Dorna nu se inscrie. Va juca Preutesti in locul ei.

  4. Preutesti a cumparat locu de la malini si daca dorna nu se inscrie intra stroiesti

  5. putna are echipa de nivelul ligii a 3-a aproape , echipa buna. bravo lor. echipa serioasa.

  6. am scapat de jungla de la malini a dat domnu

  7. RUSINE PRIMARULUI DIN MALINI!RUSINE CONSILIERILOR LOCALI…RUSINE LA TOTI PT CA ATI DESFIINTAT ECHIPA DE FOTBAL!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*