Probleme serioase la CSU

Conducerea clubului Universitatea Suceava a încercat în această vară să-l aducă în funcţia de antrenor principal pe constănţeanul Ion Crăciun (foto). Tratativele au fost suspendate însă din cauza incertitudinii financiare care planează asupra „studenţilor”. Mai mult, directorul tehnic al grupării sucevene, Petru Ghervan, a avertizat că nu este exclus ca prima echipă a clubului să dispară.

„Am sistat tratativele cu experimentatul antrenor Ion Crăciun tocmai pentru că tot nu ştim exact pe ce bani putem conta în viitoarea ediţie. Este posibil orice, inclusiv dispariţia primei echipe şi rămânerea doar a celei din eşalonul secund. Am crezut cu toţii că treburile s-au clarificat pe deplin după acea şedinţă a Consiliului de Administraţie al clubului unde au fost prezenţi şi reprezentanţii Primăriei şi ai Consiliului Judeţean. Numai că ulterior ne-am dat seama că în ciuda eforturilor şi promisiunilor şefilor administraţiei locale tot nu ştim foarte exact pe ce putem conta din toamnă”, a declarat Petru Ghervan pentru Evenimentul de Iasi.

COMENTARII:

5 Comentarii la "Probleme serioase la CSU"

  1. Dupa ce ca n-avem bani, ne-a mai amendat si EHF cu 4000E, din cauza unui ,,suporter”.

  2. DE CE AM FOST AMENDATI???

  3. Mai simplu,,handbalvolei”

  4. La un articol atat de grav voi vorbiti de amenda aia de 4000 de euro. Daca primarul isi face treaba pana la capat nu o sa mai existe club care sa plateasca amenda ehf. Am ajuns sa ma rog sa mai activeze clubul incat sa platim amenda. Asa m-a adus clica asta de consilieri locali +primarul , care oridecateori au avut ocazia au pus crucea diferitor activitati sportive. S-a intamplat cu fotbalul de vreo 2 ori si acum fara nicio jena o sa darame handbalul si o sa dea vina pe club. Iar noi ca oile o sa inghitem golaniile lor.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*