Probleme cu un pilon al nocturnei

Stadionul Areni

Ion Lungu nu a renunţat la ideea construirii unei instalaţii de nocturnă pe stadionul “Areni”, dar a precizat că sunt şanse mici ca proiectul să se realizeze în acest an.

“Vreau în continuare să fac această nocturnă, suntem în faza de proiectare a ei. Am avut discuţii îndelungate cu proiectantul şi am fost la faţa locului. Trei piloni se pot amplasa, dar pentru al patrulea pilon ar fi nevoie să dărâmăm o parte a tribunei dinspre Pompieri, lângă poarta pe unde intră Ambulanţa (foto). Dacă aceasta este singura soluţie, nu se poate realiza anul acesta. Începem anul viitor cu consolidarea stadionului şi vom face şi nocturna”, a spus primarul Sucevei.

stadion Areni septembrie 2014-24

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

8 Comentarii la "Probleme cu un pilon al nocturnei"

 1. Rasa ma-tii de prima(ata)r ne amagesti de ani si ani ca vei face ceva pentru sportul Suceavean dar,nu-ti pasa deloc de el ! Bine ca bagi toti banii in pavele sa faca mare fratitu pe banii primariei ! Prost sa fie ala care te mai voteaza !

 2. Ionele sincer mai dezamagit total acuma anul 2016 cans sunt algeri dar acuma nu poti? Rusine noteaza cei 3 stali si o poti si ultimul priveste bine si duci la botosani pe stadion o sa poti chiar unul dintre ei este interiorul stadionul si cablurile sunt interiorul pistei de atlestim sincer primar ca tine tot sa aveam cred tot la ora de sport aduci adeverinta de scutire de educatie sportiva

 3. Pentru a pune nocturna pe Areni sunt si alte solutii dar e mai usor sa spui ca nu se poate,sa dai vina pe proiectant,pe tribuna,etc si sa nu faci nimic.
  RUSINE!

 4. A spus ca doreste noctuna pana in octombrie.A uitat sa specifice si anul.

 5. sa pierdut spatiu si timp nea ionel sau il deranjeza luminna cand fura bani de la primarie seara

 6. Du-te ba Lunganule acasa ! Nu ne vinde noua gogosi , cum se vand copiilor de gradinita ! Nu avem seriozitate , nu avem respect ! Am sa fac tot posibilul sa nu ma mai consum la toate promisiunile ! Sunt doar vorbe , si atat . Poti vorbi cu 100 de proiectanti , fiecare ar gasi cate o solutie diferita , dar tie daca nu iti iese ceva din combinatie nu ai accepta ! Asa esti tu , un nesimtit ce vrei sa faci doar smecherii , fereasca Dumnezeu sa investesti ceva din banii primariei (obtinuti tot din taxele si impozitele platite de noi ) . Asta e cel mai penibil motiv , macar daca te gandeai la alta minciuna !

 7. popinciuc gabriel | 4 septembrie 2015 at 14:40 | Răspunde

  DE ATATEA ABURELI SUNTEM SATUI D-LE PRIMAR.MACAR ACUMA FACETI CE A-TI PROMIS DACA VRETI SA AIBA OAMENII INCREDERE IN D-VOASTRA.

 8. Buna ziua. Cred ca in primul rand ar trebui sa se faca lucrari de modernizare a arenei. Tribunele sunt pe cale sa cada, trebuie lucrat la infrastructura si dupa aia sa punem nocturna. Putem juca la Falticeni o perioada si sa se inceapa lucrarile la modernizarea arenei. Domnul primar se pare ca e „viteaz” doar in preajma alegerilor, in rest vorbe frateee, vorbe. Sper sa se faca ceva cu Areni’ul si sa redevina acea arena ce o stim cu totii, PLINA pana la REFUZ cand echipa noastra draga joaca!!!
  FORZA BUCOVINA !!!!!!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*