Probleme cu cazarea

Problemele de la clubul Cetatea par să nu se mai termine. Ultimul inconvenient al alb-albaştrilor îl reprezintă lipsa locurilor de cazare pentru numărul mare de jucători din afara Sucevei ajunşi în ultima perioadă pe Areni.

După ce au anunţat că vor să formeze o echipa doar din suceveni, oficialii Cetatii au apelat în cele din urmă tot la “stranieri”. Problema o reprezintă însă faptul că patronul pensiunii unde au stat până acum jucătorii veniţi din altă parte, nu mai este dispus să continue colaborarea cu Cetatea. De altfel, antrenorul Ioan Radu a mărturisit că a purtat o discuţie în acest sens cu primarul Ion Lungu.

“La inceputul saptamanii trecute m-am intalnit cu domnul primar, iar scopul intrevederii a fost chiar problema cazarii. Patronul de acolo ne-a atras atentia ca nu poate sa ne mai tina. Prin urmare trebuie sa gasim alte solutii”, a spus Ioan Radu.

Tehnicianul Cetăţii a precizat că nu ar fi prima dată când jucătorii nu ar fi cazaţi în acelaşi loc: “Daca nu se clarifica situatia la Pensiunea Jenica, va trebui sa rezolvam altfel problema. Pana la urma, cand am inceput in 2004, nu am avut la dispozitie Pensiunea “Jenica”. Chiar a fost o perioada in primul nostru sezon din Liga a II-a cand jucatorii au stat in apartamente inchiriate in oras.”

Ioan Radu a comentat si situatia lui Florin Ailenii, jucator care a fost obligat sa faca naveta de la Falticeni: “A venit Palimaru, a venit Gonta, deci s-au inmultit jucatorii care stau la “Jenica”, iar noi acolo avem un anumit numar de locuri. In aceste conditii a trebuit sa apelam la jucatorii care sunt mai apropiati de Suceava sa faca naveta. Stiu ca sunt zile in care avem cate doua antrenamente pe zi intre care trebuie sa se odihneasca, dar avem conditiile necesare?”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Probleme cu cazarea"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*