„Printul”, cel mai puternic roman

Clubul Sportiv NORD ARENA împreună cu Iulius Mall şi Consiliul Judeţean a organizat la sfarsitul saptamanii trecute în parcarea Iulius Mall, “Festivalul Oamenilor Puternici”. Sâmbătă s-a desfăşurat concursul “Oameni de esenţă tare”, care a presupus tăierea lemnelor cu drujba, ferăstrăul şi toporul. 16 concurenti au trebuit sa „felieze” un buştean, să taie un altul oblic şi apoi să taie un lemn cu toporul, toate probele fiind contracronometru.

“S-au acordat premii constand in materiale pe care le-au folosit concurentii, respectiv topoare, ferastraie, motoferastraie, diplome si medalii. Toata lumea a fost multumita”, este de parere presedintele Nord Cub Arena, Constantin Alexa.

Prezentatorul evenimentului, Radu Valahu, a fost plăcut suprins de modul în care s-au descurcat “tăietorii de lemne”: “Au un nivel foarte ridicat de pregatire. Se vede ca sunt niste oameni care au lucrat in acest domeniu”.

În a doua zi s-a desfăşurat concursul “Tare ca fierul, iute ca oţelul”, competiţie care s-a bucurat de prezenţa celebrei familii Pîrjol. Cea mai aşteptată probă a fost cea în care concurenţii au trebuit să tracteze un cap de tir cu greutatea de 7,5 tone. În luptă directă cu fiul său pentru titlul de cel mai puternic om în concursul de la Suceava, Mircea Pîrjol i-a urat succes celui poreclit “Prinţul”: “As fi foarte mandru ca el sa ne bata pe toti, sa ne linisteasca odata, sa ne treaca figurile de batrani”.

Paul Pîrjol(foto) nu şi-a dezamăgit tatăl şi a terminat concursul pe primul loc. “Festivalul Oamenilor Puternici” reprezintă primul concurs de acest gen organizat vreodată în Romania.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Printul”, cel mai puternic roman"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*