Primul trofeu pentru Foresta Fălticeni

Foresta Falticeni a cucerit primul trofeu din istoria recenta a clubului. Acesta a fost adus de grupa de 2009 a “galben-verzilor”, care a castigat zilele trecute SuperCupa Prosport de la Focsani. Trupa pregatita de Dumitru Hreamata castigat cu maximum de puncte grupa din care a facut parte, dupa 1-0 cu gazdele de la Prosport Focsani si 7-0 cu Play Bacau. Formatia suceveana a trecut apoi in sferturi, la loviturile de departajare, de Soimii Dunareni Galati, dar a cedat in semifinale, cu scorul de 2-3, in fata castigatoarei trofeului, Steaua Bucuresti. In finala mica, „galben-verzii” au dat peste Didi Junior Iasi, in fata careia au pierdut cu 0-5. Foresta Falticeni a jucat apoi pentru SuperCupa Prosport, un trofeu bonus pe care a reusit sa-l castige, dupa ce s-a impus in fata celor de la Soimii Dunareni Galati, cu 1-0, prin golul lui Tudor Danila. „Galben-verzii” au castigat si unul dintre premiile individuale prin Dragos Nedelcu, care a devenit golgheterul turneului, cu 7 reusite personale.

Am reusit un turneu peste asteptarile noastre, un turneu palpitant, util, in care toti jucatori au aratat o crestere de forma. Sunt si unii carcotasi, care spun ca a fost un turneu cu echipe slabe, dar tin sa le transmit ca la aceasta categorie au participat cluburi precum Steaua, Otelul Galati, Dacia Unirea Braila sau Didi Junior Iasi. Vreau sa le multumesc si parintilor pentru sprijinul acordat. Sper sa aiba in continuare incredere in jucatori si in antrenori, iar intr-un viitor apropiat sa putem castiga trofee si cu celelalte grupe ale clubului”, a spus  Dumitru Hreamata, antrenorul grupei de 2009 de la Foresta Falticeni.

Dumitru Hreamata a mizat la Cupa Prosport pe urmatorul lot de jucatori: Bogdan Zegleanu – Lucian Onofrei, David Cornea, Tudor Danila, Darius Nedelcu, Stefan Fîntînaru, Razvan Armanu, Gabriel Bernaschi si Alex Chirila.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Primul trofeu pentru Foresta Fălticeni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*