Primul examen

Pentru voleibaliştii suceveni începe o perioadă cu meciuri foarte grele, contra celor două contracandidate la turneul de baraj. CSM Suceava înfruntă sâmbătă, în deplasare, CSM Bucureşti, iar peste o săptămână primeşte vizita fostei prim-divizionare, Ştiinţa Bacău.

După ce au obţinut maximul de puncte în primele două etape, voleibaliştii suceveni încearcă să obţină o victorie şi în capitală. Punctele puse în joc în meciul de sâmbătă sunt cu atât mai importante cu cât ambele combatante aspiră la un loc în turneul de baraj.

“Putem obtine toate punctele. Cu siguranta jocul va fi abordat altfel fata de meciul pe care l-am avut cu Videoclip Ploiesti. Vom fi raspunzatori pentru fiecare actiune. Avem apoi un meci foarte important acasa cu Bacaul, pe 24 octombrie, cand sper ca sala sa fie plina”, a declarat antrenorul Victor Pancu.

Adversara sucevenilor a făcut deja primul pas greşit în lupta pentru primele două locuri, după ce în etapa precedentă a pierdut la Galaţi, acolo unde sucevenii au obţinut toate punctele. Meciul dintre CSM Bucureşti şi CSM Suceava va avea loc sâmbătă de la ora 11:00.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Primul examen"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*