Primarul speră la un trofeu

Universitatea Suceava are şanse mari să îşi atingă obiectivele din actuala ediţie de campionat. Aceasta este părerea primarului Ion Lungu, care a precizat că municipalitatea va susţine echipa locală de handbal şi anul viitor.

Şeful administraţiei locale a salutat victoria “studenţilor” în meciul de la Cluj. Ion Lungu este convins că handbaliştii pregătiţi de Leonard Bibirig îşi vor atinge obiectivele din acest an dacă vor avea evoluţii ca în acest start de sezon.

“Sunt convins că şi în acest sezon vor fi atinse criteriile de performanţă. Ne dorim cu toată ardoarea să jucăm din nou în cupele europene, să reeditam performanţa din Challenge Cup şi, de ce nu, să câştigăm un trofeu. Din aceste motive şi anul viitor Primăria şi Consiliul Local vor aloca sume consistente către echipa locală de handbal”, a spus Ion Lungu.

Dacă de la Primărie banii au venit la timp, universitarii încă mai aşteaptă semne de la Consiliul Judeţean. O decizie în acest sens va fi luată în cadrul adunării ordinare a deliberativului judeţean, programată vinerea viitoare.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Primarul speră la un trofeu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*