„Primarul ramane alaturi de fotbal”

Antrenorul Ioan Radu nu a facut un capăt de ţară la aflarea vestii ca taxa de sport va fi eliminata si prin urmare bugetul Cetatii va fi redus cu aproximativ 3 miliarde.

“Cel putin din discutiile pe care le-am avut cu domnul primar, ne-a promis ca va ramane alaturi de noi, bineinteles in limitele bugetului stabilit. Nu se pune problema indepartarii sale de fenomenul fotbalistic. In privinta taxei, domnul Ion Lungu stie mai bine care este situatia”, a afirmat Ioan Radu.

Antrenorul Cetăţii consideră că decizia luată de primar nu are nicio legătură cu rezultatele echipei, ci reprezintă o consecinţă a crizei economice.

“Trebuie sa recunoastem ca aceasta criza si-a pus amprenta asupra activitatii noastre. Se leaga una de alta. Este criza financiara, vin mai putini bani si este normal sa nu apara rezultate foarte mari”, a conchis tehnicianul Cetatii.

Eliminarea taxei pentru sport reprezintă a doua măsură de diminuare a bugetului Cetăţii, după ce în prealabil, Primăria a hotărât să reducă de la 15 la 10 miliarde suma destinată echipei de fotbal.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Primarul ramane alaturi de fotbal”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*