Primăria a scos azi la licitație 1.000.000 pentru Foresta

Lungu

Primarul Ion Lungu a ramas cu o impresie buna dupa intalnirea cu investitorii veniti recent la Foresta Suceava. Seful administratiei locale a anuntat ca a scos chiar astazi la licitatie suma de 1.000.000 de lei pentru finantarea echipei de fotbal in cele patru luni ramase pana la finalul anului. Totodata, Ion Lungu sustine ca in aceasta toamna se vor face reparatii la stadionul „Areni”.

„Au venit si la mine acum 3-4 zile acei impresari, doi de la Chisinau si unul din Franta. S-au aratat foarte interesati sa investeasca la Suceava si sa faca performanta. Sunt oameni care vin din domeniul fotbalului – impresari de fotbal si nu cred ca au venit la Suceava ca sa arda gazul de pomana. Sunt convins ca doresc sa faca performanta. I-am asigurat ca daca doresc sa faca performanta municipalitatea va fi alaturi de ei. Am vazut ca au organizat o conferinta de presa, in care au anuntat ca au platit sume mari de bani pentru stingerea datoriilor si, ca atare, astazi am scos la licitatie suma de 1.000.000 de lei pentru fotbal. Sper ca de data aceasta Foresta sa indeplineasca conditiile de legalitate si sa poata lua aceasta suma de bani. Totodata, avem cuprinse sume in buget pentru ca, incepand din aceasta toamna, sa facem reparatii la stadionul Areni. Eu sunt alaturi de acesti impresari, iar daca vor sa faca performanta, Primaria ii va sustine 100%”, a spus Ion Lungu.

Pe de alta parte, primarul Sucevei a marturisit ca nici el nu stie prea multe despre „binefacatorii” Forestei.

„Erau doi din Republica Moldova pe care ii chema Ion, la fel ca pe mine, iar Ion Paladi canta un cantec – „Neamul meu e tot Ion” si le-am zis ca toti suntem Ioni. Totodata, am mai facut cateva glume si cu francezul, pentru ca mai vorbesc si eu franceza. Nu e casatorit si i-am zis ca aici, in Bucovina, avem fete frumoase. Mi-a spus ca nu-l intereseaza, ca el vrea sa faca performanta in fotbal”, a rememorat, amuzat, Ion Lungu.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

5 Comentarii la "Primăria a scos azi la licitație 1.000.000 pentru Foresta"

  1. Domnule ION LUNGU dar de stadionul acela de care vorbiti de peste 10 ani ce se mai aude ? Ca inainte de alegeri numai despre stadion vorbiti,sala polivalenta etc, intr-un timp aveati si un proiect cu stadionul,stiu ca va laudati cu el pe la TV ” UITE ASA ARATA CU PARCARE CU PL MEA” Va zic eu,la urmatoarea alegere iar o sa vorbiti de stadion si multe altele.UN MINCIONOS DE 2 LEI

  2. Alo, x si 0, gata avem echipa doar pe vorbe si incepeti sa maraiti cu alte subiecte? Ai rabdare sa vdm cum merge caruta mai intai. Lasa sa faca pe cine are sa faca ca doar nu vrei ca lungu sa te sterga si la___gura. Nu numai lungu trb sa faca echipe, stadioane, sa faca piata, mancare, sa duca gunoiul etc, mai potoliti-va!

  3. La francez ii plac barbatii! E singura concluzie din reportaj!

  4. POATE-I PLACE DE LUNGU . AR FI O CHESTIE !

  5. Ce miracol ! Iată ca în ceasul al 12 Dl Lungu ,scoate vorbe ce nu le-a rostit de aproape~de un an de zile !dacă se achită banii la finanțe ,se intră în normal !!!!!!! ,se stie ca la SUCEAVA se doreste performanță si suporterii vreau cu noşalanţă ca FORESTA să ajungâ in liga 1 ! Mai mult de atata lotul de jucători care urmează a fi înbunătăţit ,si cred acest aspect pe langa jucătorii care sânt si cei ce urmează să vină ,la echipă să se numere si un portar cu experiență ,am comvingerea,ca până pe 5 sept.dl CIUTAC si ajutat ffff mult de dl MOLDOVAN să facem un lot bun şi competitiv de jucătorii ,atunci cand jucăm e Areni ,să ne tremure chiloți ca ne bate AFUMATI ori BALOTEŞTI ! DE accea eu personal si nu numai mâ rog la bunul DUMNEZEU ,ca si sponsorii ,să se alăture si ei la da o mână de ajutor cum au făcuto recent …hai FORESTA HAI SUCEAVA !

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*