Prima victorie din Liga a III-a

In etapa de astazi, Sporting a reusit sa bifeze prima victorie din Liga a III-a, desi a renuntat la nu mai putin de sase jucatori in zilele premergatoare partidei. Cele trei puncte puse in joc au fost obtinute chiar in fata “satelitului” campioanei Romaniei, Otelul Galati.

Ovidiu Ciobanu a inceput cea de adoua partida de pe teren propriu in urmatoarea formula: Turiţă, Azaharioaei, Andronic Gurita, Pantea, Dutciuc, Apetrei, Cainari, Liutec, Buziuc si Negru. Au mai jucat Vitu, care l-a schimbat pe Dutciuc, Gasca, care a fost introdus in locul lui Buziuc (foto), Prichici si Nechitoaia, care i-au inlocuit pe Azaharioaei, respectiv pe Mircea Negru.

Partida a inceput cum nu se poate mai bine pentru suceveni, Murgoci deviind mingea in propria poarta. In minutul 20 Buziuc, cu o lovitura de cap, mareste diferenta in favoarea gazdelor. Peste numai noua minute Mircea Negru duce scorul la 3-0 pentru Sporting Suceava, scor consemnat si la pauza.
Repriza a doua este tot la discretia gazdelor, care-si trec in cont alte ocazii. Oaspetii reusesc sa inscrie golul de onoare dintr-un penalty fructificat de Novac.

Rezultatele etapei a III-a, Clasamentul la zi si programul etapei a IV-a!

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Prima victorie din Liga a III-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*