Prima intalnire la Falticeni

Scoala de munte este o scoala educativa la care se poate inscrie orice persoana care iubeste natura, considerandu-se ca totii cursantii au un nivel zero de pregatire, indiferent de experienta montana acumulata anterior. Cursul se va desfasura pe o perioada de 6 luni, cu lectii teoretice si aplicatii practice in muntii Rarau, Giumalau, Bistritei, Ceahlau, Hasmas, Rodnei si altii.

Varsta minima este de 16 ani. Inscrierea se face prin completarea formularului descarcabil de aici. Acesta va fi ulterior trimis la adresa de email bucovinaguides@gmail.com. Exista si posibilitatea de inscriere la prima intalnire a cursantilor, in data de 30.11.2010, ora 17:30, in Parcul Prefecturii din Falticeni sau in data de 08.12.2010, ora 17:30, in fata Observatorului din Suceava. Relatii suplimentare la telefon 0756 371 855.

Pentru cursantii din Falticeni, lectiile teoretice se vor desfasura in cursul zilelor de marti, incepand cu ora 18:00 la Colegiul Tehnic “Mihai Bacescu”. Pentru cursantii din Suceava, lectiile teoretice se vor desfasura in cursul zilelor de miercuri, incepand cu ora 18:00 la Observatorul Astronomic al Universitatii “Stefan cel Mare”.
O data pe luna are loc o aplicatie, adica expeditie pe munte de 2 – 3 zile (de regula in weekend) pentru a pune in practica cunostintele teoretice acumulate la cursuri. Costurile aplicatiilor, adica transport, cazare si masa, vor fi suportate de catre cursanti. Acestea vor varia in functie de zona unde se desfasoara aplicatia si de tipul de cazare (cabana / cort). Mai multe detalii vor fi furnizate pe parcursul cursului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Prima intalnire la Falticeni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*