La turneul de promovare

volei CSM Suceava - Stiinta Bacau

Echipa locală de volei masculin, CSM Suceava, va participa, de vineri până sâmbătă, la turneul de promovare în Divizia A1. Formaţia antrenată de Victor Pancu va lupta, la Ploieşti, cu gazdele de la Tricolorul, cu Universitatea Cluj şi cu Politehnica Timişoara. Primele două clasate vor evolua de anul viitor în primul eşalon.

“Obiectivul nostru este să rodăm jucătorii tineri. Nu ne-am aşteptat să ajungem până aici, dar prin muncă şi daruire, iată că ne-am calificat până în această fază. Este un semn bun pentru Suceava că îşi păstrează tradiţia şi forţa în voleiul românesc. Tinerii sunt de perspectivă, dar este cam mult să ne gândim la promovare. Suceava nu are deocamdată condiţii financiare să susţină o echipă în Divizia A1. Pe viitor poate se va schimba ceva în sportul sucevean, pentru că aşa ne târâim de azi pe mâine”, a declarat antrenorul Victor Pancu.

Tehnicianul echipei locale de volei a deplasat in Prahova tot lotul de jucatori. “Lupuleasa are genunchiul umflat, dar l-am luat cu noi în lot, poate îşi revine. Am vrut să fim prezenţi la acest turneu toţi cei care am participat la calificare şi să ne bucurăm împreuna de rezultatele obţinute în acest campionat”, a mai spus Victor Pancu.

CSM Suceava a promovat ultima dată în primul eşalon în anul 2010, după un turneu organizat la Botoşani, dar a rezistat în Divizia A1 doar un an.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "La turneul de promovare"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*