Președintele Forestei, Andrei Ciutac, a primit o lună de suspendare după incidentele de la meciul cu Ceahlăul

Oficialii Forestei si-au primit nota de plata in urma incidentelor petrecute pe finalul meciului cu Ceahlaul Piatra Neamt, disputat in urma cu doua saptamani, pe stadionul Areni si incheiat cu scorul de 1-1.

Cel mai sifonat de la Comisia de Disciplina a iesit presedintele Andrei Ciutac. Oficialul “galben-verzilor” a fost suspendat pentru o perioada de o luna de zile si a primit o amenda de 2.200 de lei, dupa ce a participat la altercatia iscata la marginea terenului dupa golul de 0-1 marcat de Ceahlaul.

Andrei Ciutac va avea acces pe stadion, dar nu va putea interactiona cu arbitrii, observatorii sau staff-ul oaspete, pe perioada ispasirii pedepsei.

De asemenea, antrenorul cu portarii, Antonio Stoian, a fost suspendat doua etape si amendat cu suma de 160 de lei pentru protestele repetate aduse atunci la adresa brigazii de arbitri.

Nici tabara nemteana nu a scapat nesanctionata, jucatorii Dragos Mocuta si Andrei Ghenici primind cate trei etape de suspendare si cate o amenda de 1.500 de lei pentru gesturi injurioase.

Luni, la Comisia de Disciplina au ajuns si cei de la Bucovina Radauti. Astfel, antrenorul-jucator Cristi Butnariu a primit doua etape de suspendare si o amenda de 1.700 de lei pentru abaterile disciplinare de la meciul din deplasare cu CSM Bacau, pierdut de catre radauteni cu 0-1.

De sanctiuni nu a scapat nici delegatul Radu Teleaga, suspendat trei etape si amendat de Comisie tot cu 1.700 de lei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Președintele Forestei, Andrei Ciutac, a primit o lună de suspendare după incidentele de la meciul cu Ceahlăul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*