Păreri împărţite

Rezultatul de egalitate înregistrat în meciul dintre Ştiinţa Bacău şi Cetatea a fost interpretat diferit de cei doi antrenori. În timp ce Ioan Radu este de părere că scorul de 2-2 nu avantajează pe nimeni, tehnicianul Ştiinţei, Marian Pană cosideră că echipa sa are prima şansă să se salveze de la retrogradare.

Revenirea lui Ioan Radu în funcţia de antrenor al Cetăţii au fost de bun augur pentru „galben-albaştri”, care au reuşit să câştige primul punct în deplasare după un an de zile. Remiza obţinută în extremis de Cetatea nu înseamnă însă foarte mult pentru Ioan Radu, care consideră că ecuaţia retrogradării nu s-a schimbat după acest rezultat.

“Nu stiu daca avantajeaza pe cineva, dar oricum, sansele noastre nu s-au diminuat dupa acest joc. Nu stiu cat au crescut dar sigur nu s-au diminuat. Trebuie in continuare sa ne vedem de treaba, sa credem pana la final pentru ca fotbalul poate sa aduca orice rezultat”, a marturisit Ioan Radu.

Antrenorul Ştiinţei, Marian Pană este, în schimb, de altă părere şi consideră că după remiza de sâmbătă, au crescut şansele echipei sale de a evita retrogradarea.

“Cred ca sansele raman mai mari pentru noi. Era important sa nu pierdem jocul acesta. Bineinteles, o victorie ne dadea mai multa liniste, dar eu zic ca lupta se da in continuare, iar noi avem prima sansa”, a declarat Marian Pana.

În momentul de faţă, Cetatea ocupă ultimul loc în clasament, la un punct în spatele Ştiinţei. În următoarea etapă, Cetatea va întâlni Dunărea Galaţi în timp ce trupa lui Marian Pană se va deplasa la Giurgiu pentru a înfrunta echipa pregătită de Marin Barbu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Păreri împărţite"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*