Pregătiţi pentru Memorial

Handbalistii suceveni debuteaza joi la Memorialul “Mihai Mironiuc”, cu gandul de a-si apara primul loc ocupat la editia de anul trecut. In acest sens, extrema Razvan Gavriloaia mizeaza pe pregatirea fizica a echipei sucevene, reintoarsa recent dintr-un cantonament de zece zile efectuat la Piatra Neamt.

Venim dupa un cantonament reusit, in care ne-am axat pe o pregatire specifica jocului de handbal si cred ca eficenta stagiului de la Piatra Neamt se va vedea in aceste jocuri amicale. Pana acum, am disputat doar doua meciuri amicale, in compania unor echipe ceva mai modeste in comparatie cu adversarii pe care ii vom intalni in campionat si in care nu am reusit sa fim montati in totalitatea pentru ca am jucat spre finalul cantonamentului, cand mai toti eram cu gandul acasa”, a declarat Razvan Gavriloaia, in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc astazi.

Extrema “studentilor” considera ca meciurile de sfarsitul acestei saptamani sunt binevenite pentru jucatori sositi la Universitatea in aceasta vara, acestia avand o prima oportunitate de a se acomoda cu stilul de joc al gruparii sucevene. “Este bine sa avem parte de cat mai multe meciuri de pregatire, pentru ca avem cativa componenti noi in lot care trebuie sa se acomodeze cu stilul nostru de joc. Momentan, se vad mici neintelegeri in jocul nostru, dar sper ca acestea sa fie puse la punct pana la inceperea campionatului, unde sper sa facem o figura frumoasa, desi multi se asteapta la o scadere in valoare a echipei noastre dupa plecarile de jucatori din vara”, a completat Gavriloaia.

Andrei Spiridon este de parere ca Universitatea pastreaza prima sansa la castigarea editiei din acest an a Memorialului “Mihai Mironiuc”. “Vom intalni niste adversari destul de buni, dar cred ca avem prima sansa la castigarea turneului, avand in vedere ca suntem gazde”, a adaugat goalkeeperul sucevean.

Programul complet al Memorialului:

Joi:
ora 09.00: Csm Satu Mare – Universitatea II Suceava
ora 10.45: Csm Bucuresti – Politechnic Olkom Donetsk
ora 12.15: Universitatea Suceava – Minaur Baia Mare
ora 16.30: Csm Bucuresti – Universitatea II Suceava
ora 17.45: Csm Satu Mare – HC Minaur Baia Mare
ora 19.30: Universitatea Suceava – Politechnic Olkom Donetsk

Vineri:
ora 09.00: Csm Bucuresti – Minaur Baia Mare
ora 10.45: Universitatea II Suceava – Politechnic Olkom Donetsk
ora 12.15: Universitate Suceava – Csm Satu Mare
ora 16.30: Minaur Baia Mare – Politechnic Olkom Donetsk
ora 17.45: Csm Satu Mare – Csm Bucuresti
ora 19.30: Universitatea Suceava – Universitatea II Suceava

Sâmbata:
ora 09.00: Minaur Baia Mare – Universitatea II Suceava
ora 10.45: Csm Satu Mare – Politechnic Olkom Donetsk
ora 12.30: Universitate Suceava – Csm Bucuresti

Editia de anul trecut a Memorialului “Mihai Mironiuc” a fost castigata de Universitatea Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pregătiţi pentru Memorial"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*