Pregătiţi pentru Cupa României

Universitatea Suceava va lua startul joi, pentru al doilea an consecutiv, în Cupa României. A doua competiţie internă se va desfăşura în perioada 14-17 mai la Sibiu şi va reuni la centru echipele clasate pe locurile 1-8 în Liga Naţională.

Elevii lui Petru Ghervan şi Leonard Bibirig vor înfrunta în primul meci, Dinamo Bucuresti, joi de la ora 17:00. În întâlnirile din campionat, Universitatea s-a impus de fiecare dată în acest sezon: 30-25 în Ştefan cel Mare şi 32-26 în meciul retur de la Suceava. Chiar dacă rezultatele din Liga Naţională recomandă formaţia suceveană ca favorită, centrul Universităţii, Cristian Bursuc este cumpătat în declaraţii.

“Nu stiu ce sanse avem. Noi am dori sa ne indeplinim obiectivul, adica sa trecem de primul tur. Sper totusi sa trecem de Dinamo si sa ne calificam astfel in semifinalele Cupei Romaniei”, a marturisit Cristian Bursuc.

Mult mai optimist pare a fi interul stânga al Universităţii, Adrian Chiruţ: “Vom merge acolo ca sa jucam la fel cum am facut-o in campioant si in Cupa Challenge. Vom da totul sa ajungem cat mai sus in aceasta competitie. Daca am batut Dinamo pana acum, nu va de ce nu am castiga si in Cupa Romaniei”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pregătiţi pentru Cupa României"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*