Porumboiu asteapta noul stadion

Suceava ar putea gazdui in viitor meciuri de fotbal din cupele europene. Actualul patron al FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a anuntat ca in cazul in care noul stadion promis de primarul Ion Lungu va fi realizat, va muta echipa la Suceava.

“Suceava intotdeauna a reprezentat un interes pentru mine. Chiar azi am avut o discutie cu domnul primar si am inteles ca urmeaza sa se faca la Suceava un stadion pe care sa poti juca in competitiile europene. In Moldova doar la Piatra Neamt este un stadion modern, insa pana la un anumit nivel. Daca va fi un stadion la standarde europene la Suceava si la Vaslui nu va fi, voi aduce echipa cu mare placere aici. La Vaslui nu vad sa se construiasca unul in urmatorii 10-15 ani, ramane sa vedem daca se va putea la Suceava”, a declarat Adrian Porumboiu.

Adrian Porumboiu a adaugat ca la Vaslui este foarte greu sa organizeri meciuri de cupa europeana, intrucat orasul nu beneficiaza de infrastructura necesara: “Daca s-ar face un stadion unde sa se poata juca in Champions League, s-ar pune exact cum ar trebui, caii inaintea carutei. La Vaslui am pus invers si pe de o parte poate e mai bine ca nu ne-am calificat. Deocamdata echipa este la Vaslui, dar viitorul va fi al celor care investesc in infrastructura atat a bazelor sportive cat si a orasului. Este nevoie de hotel de 5 stele, de aeroport… Clujul are un stadion foarte bun la CFR si urmeaza un altul la Universitatea, dar cate orase din tara au norocul ca sa aiba prim-ministru?!”

Intrebat daca ar putea finanta echipa locala de handbal, Adrian Porumbou a raspuns ca nu a fost contactat de nimeni in acest sens.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Porumboiu asteapta noul stadion"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*