Portarul Florin Logofătu și-a găsit echipă în Austria

Florin Logofatu si-a gasit repede echipa dupa despartirea de Foresta. Portarul sucevean in varsta de 24 de ani va evolua in sezonul 2019/2020 pentru FC Mauerwerk, grupare care activeaza in Liga a III-a din Austria. Logo a povestit pentru GazetaSV.ro cum a ajuns sa apere din nou in strainatate.

Am ajuns in Austria prin intermediul unor prieteni. Cei de la Mauerwerk m-au chemat pentru cateva zile la antrenamente, au fost foarte multumiti de mine si m-au pastrat. Acum sunt prima lot optiune pe postul de portar. Clubul este sustinut de catre niste finantatori turci, anul trecut a terminat pe locul 2, iar in acest sezon am inteles ca vom trage la promovare. Ma asteptam ca nivelul Ligii a III-a din Austria sa fie peste cel din Liga a III-a din Romania, dar nu este asa. E acelasi nivel, doar ca aici exista niste conditii mai bune”, a precizat Florin Logofatu, care a fost rezerva in meciul pe care Mauerwerk l-a pierdut in prima etapa, scor 1-3, pe teren propriu, in fata celor de la Wiener: “S-a accidentat un junior care evolua in camp, iar antrenorul a trebuit sa foloseasca unul in poarta. De asta inca n-am apucat sa debutez”.

Logofatu le-a transmis un mesaj si fostilor colegi de la Foresta si unul special pentru portarul Augustin Carbune. “Stiu ca au ca obiectiv promovarea in Liga a II-a, iar sfarsitul sezonului sper sa-i gaseasca acolo unde si-au propus. Carbune este un portar de certa perspectiva, am inteles ca de acum poate sa apere si ca junior. Va avea sansa lui. Ii urez multa bafta”.

Trecut pe la Academia “Gheorghe Hagi”, Florin Logofatu a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Novara, Caratese, AltoVicentino, Catania, Dacia Unirea Braila, Viitorul Veresti si Foresta.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Portarul Florin Logofătu și-a găsit echipă în Austria"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*