„Portarii au facut diferenta”

Antrenorul echipei HCM Constanta, Eden Hairi, a rasuflat usurat la finalul partidei de astazi. Echipa sa a reusit sa obtina in extremis o victorie contra unui adversar pe care il considera incomod.

“Imi felicit jucatorii pentru daruirea din teren, felicit si echipa gazda care intr-adevar azi a jucat un handbal modern, ne-a creat probleme si in atac si in aparare. Suceava a devenit in Liga Nationala o echipa determinata, care poate decide ierarhia din fruntea clasamentului. Ma bucura acest lucru pentru ca astfel nivelul handbalului romanesc poate creste. Ma bucur enorm ca am castigat si sper sa facem o figura frumoasa in continuare in campionat si in Liga Campionilor, acolo unde reprezentam Romania”, a declarat Eden Hairi.

Antrenorul HCM-ului este de parere ca un rol esential in obtinerea vitoriei de astazi l-a avut Popescu, cel care a reusit pe final trei interventii foarte bune.

“A fost o cadere a noastra in repriza a doua, iar Suceava a marcat pe acest fond de relaxare. Lasand la o parte maniera de arbitraj si ultimele secvente, diferenta pe final de joc au facut-o portarii”, a mai spus Hairi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Portarii au facut diferenta”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*