Popescu vine la alegerile AJF

Alegerile pentru desemnarea noii structuri de conducere a Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava dispun de doi invitati de marca, la Adunarea Generala Ordinara ce avea loc duminica, de la ora 10.00, la restaurantul Bradet anuntandu-si prezenta Gheorghe Popescu si Octavian Goga. Primul revine la Suceava in calitate de invitat special, in vreme ce al doilea va fi supervizor al scrutinului din partea Federatiei Romane de Fotbal, in cadrul careia ocupa actualmente functia de vicepresedinte.

Ne bucura ca alaturi de noi sunt doi oameni importanti, vicepresedintele si probabil viitorul presedinte al Federatiei. Prezenta lor ne responsabilizeaza si totodata cred ca va asigura o maxima transparenta alegerilor de duminica”, crede Ciprian Anton, singurul candidat la functia de presedinte al AJF Suceava.

Ciprian Anton mizeaza pe o prezenta numeroasa a delegatiilor la scrutinul de duminica. “Chiar daca nu mai am un contracandidat, eu mi-am continuat campania, iar in ultimele doua saptamani am reusit sa discut cu 49 dintre cei 52 de delegati cu drept de vot. Ar fi bine sa se prezinte toti la alegerile de duminica. Se vor alege oamenii care vor conduce AJF-ul in urmatorii patru ani si este bine ca acestia sa aiba girul tuturor cluburilor din judet”, a spus Anton.

Fostul manager al Sportingului a evitat sa spuna pe cine ar prefera in functiile de vicepresedinti ai AJF: “Fiecare va avea sarcini precise, iar viitori vicepresedinti trebuie sa fie constienti ca se inhama la o munca de voluntar, dintr-o functie in care nu vor fi remunerati financiar”.

Nu mai putin de opt oameni de fotbal din judet se lupta pentru cele doua posturi de vicepresedinte al AJF Suceava,  este vorba de Manuel Costache, managerul Bucovinei Radauti, Ciprian Cretan, antrenorul formatiei Bradul Putna, Iulian Daraba, reprezentantul clubului AS Somuz Falticeni, Vasile Bejenar, unul dintre membrii Comitetului Executiv al AJF, observatorul Pepe Armeanca, dar si fostii arbitri divizionari Vasile Paduraru, Ioan Filipciuc si Stelica Barbosu.

In alta ordine de idei, Gica Popescu va profita de vizita la Suceava pentru a discuta din nou cu reprezentatii cluburilor cu drept de vot la alegerile pentru sefia FRF. Miza electorala este destul de mare pentru fostul international roman, in conditiile in care nu mai putin de sapte structuri din judetul Suceava pot vota la scrutinul din 5 martie, este vorba de Rapid Suceava, Armonia Falticeni, Bucovina Radauti, Sporting Suceava, FC Pojorata, AJF Suceava si Liceul cu Program Sportiv Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Popescu vine la alegerile AJF"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*