Ponturi pentru 7 mai

Concurs pronosticuri sportive Pariaza pe GazetaSV

GazetaSV.ro vă invită la un concurs de pronosticuri sportive, cel mai inspirat concurent urmând să fie recompensat la finalul fiecărei luni cu un premiu surpriză. Adrian Ostaficiuc, un tipster apreciat la nivel naţional, vă propune în fiecare zi o serie de meciuri pentru care concurenţii pot să exprime trei opţiuni: pronostic(1×2), scor exact şi argumentare (minim 20 de cuvinte)Click AICI pentru mai multe amănunte!

Propuneri pentru joi, 7 mai:

Napoli – Dnepr (22:05)
Sevilla – Fiorentina (22:05)

Vor fi luate în considerare doar comentariile postate până la ora 22:00. Inspiraţie maximă!

Rezultate miercuri, 6 mai:

Barcelona – Bayern: 3-0

COMENTARII:

10 Comentarii la "Ponturi pentru 7 mai"

 1. Napoli – Dnepr 1, 2-0
  Sevilla – Fiorentina X, 1-1

 2. napoli dnepr 1 3-0
  sevilla-fiorentina 1 2-0

 3. Hij Petrica | 7 mai 2015 at 17:51 | Răspunde

  Napoli-Dnipro 1 scor:2-0 Napoletanii se pare ca dau importanta mai mare acestei competitii si se vad intr-o postira favorabila cu un adversar accesibil…cel putin on meciul de acasa.

  Sevilla-Fiorentina 1 scor:2-1 Chiar daca sunt sigur ca Sevilla nu va reusi sa castige EL din nou anul acesta,vad o victorie,macar acasa…deoarece Fiorentina,in deplasari,nu prea este o echipa de temut

 4. Napoli- Dnepr ,cum ne-a obisnuit pana acum echipa ucraineana probabil va incerca sa se apere cat mai bine si incercand sa fructifice contra atacurile.Pana in acest moment le-a dat roade cu Ajax si cum Bruges.De aceasta data va intalni o echipa foarte ofensiva si tot o data foarte puternica pe teren propriu.Va fi un meci foarte dificil pentru ucraineni tinand cont de forma lui higuain dar si de infernul de pe San Paolo.pronosticul meu e 1 solist scor corect 1-0

 5. Sevilla-Fiorentina-Obiectivul echipei iberice e sa-si pastreze titlul.Pana in acest moment au mers excelent in competie si tind sa cred ca Fiorentina nu le va pune mai probleme.Ma astept la un meci spectaculos in care ambele echipa sa marcheze.De altfel Fiorentina a marcat in toate meciurile din Europa League.Probabil vor marca si pe pamant spaniol.Pronosticul meu este de 1 solist scor corect 3-1

 6. Vali Boghean | 7 mai 2015 at 19:32 | Răspunde

  Napoli – Dnepr / pronostic 1 / scor 2-0
  Sevilla – Fiorentina / pronostic 2 / scor 0-1

 7. Napoli-Dnepr-1;2-0;Napoli astazi o sa incerce sa marcheze cat mai multe golurii pentru a fi sigura ca acasa la Dnepr nu o sa aiba emoti,Napoli va reusi sa marcheze 2 golurii.
  Sevilla-Fiorentina-2;1-2;Un meci echilibrat cu doua echipe foarte bune mai ales pe plan ofensiv,insa cred eu ca Fiorentina va castiga astazi deoarece isi va dori mai mult victoria.

 8. napoli- dnepr pronostic 1 scor 3-1
  sevilla – fiorentina pronostic 1 scor 3-1

 9. gianluca vialli | 7 mai 2015 at 21:43 | Răspunde

  Napoli-Dnepr: 1, 2-0, o dubla cu o favorita certa, care se afla si intr-o forma relativ buna, eu nu cred ca ucrainienii, care si asa si-au depasit cu mult conditia, vor putea reprezenta vreun pericol pentru napoletani, care, in mod normal, ar trebui sa se califice in finala cu o dubla victorie.

  Sevilla-Fiorentina: X, 1-1, foarte interesant si echilibrat meciul, greu de prevazut care va fi deznodamantul…cred insa ca niciuna dintre echipe nu va lua o prima optiune de calificare in urma acestei prime m anse, asa ca, pornind de la echilibrul teoretic al intalnirii, ma gandesc ca cele doua echipe vor remiza astazi.

 10. ciprian1978 | 7 mai 2015 at 21:48 | Răspunde

  NAPOLI- DNEPR 1 SCOR 2-0 Oaspetii beneficiaza de un pic de experienta si de mult noroc pana acum. Nu sunt un fan al echipei din Napoli dar cred ca ulciorul nu merge de multe ori la apa.
  SEVILLA – FIORENTINA X SCOR 1-1 Daca nu joaca un roman macar pe lista de echipa a oaspetilor puneam 1. Asa pun egal poate imi iese in gluma. Oricum sunt meciuri echilibrate in semifinalele …de mana a doua…

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*