Ponturi pentru 4 mai

Concurs pronosticuri sportive Pariaza pe GazetaSV

GazetaSV.ro vă invită la un concurs de pronosticuri sportive, cel mai inspirat concurent urmând să fie recompensat la finalul fiecărei luni cu un premiu surpriză. Adrian Ostaficiuc, un tipster apreciat la nivel naţional, vă propune în fiecare zi o serie de meciuri pentru care concurenţii pot să exprime trei opţiuni: pronostic(1×2), scor exact şi argumentare (minim 20 de cuvinte)Click AICI pentru mai multe amănunte!

Propuneri pentru luni, 4 mai:

Cagliari – Parma (21:45)
Almeria – Celta Vigo (21:45)
CSMS Iaşi – Rapid Bucureşti (21:00)

Vor fi luate în considerare doar comentariile postate până la ora 20:55. Inspiraţie maximă!

Rezultate duminică, 3 mai:

Tottenham – Manchester City: 0-1
Nantes – PSG: 0-2
Napoli – Milan: 3-0
Dinamo – Steaua: 1-3

Atenţie! Concurenţii trebuie să folosească acelaşi nickname şi aceeaşi adresă de e-mail pe întreg parcursul concursului. Pentru a valida câştigatorul premiului este nevoie de o adresă de e-mail validă.

 

 

COMENTARII:

9 Comentarii la "Ponturi pentru 4 mai"

 1. ciubotaru silviu | 4 mai 2015 at 14:12 | Răspunde

  Iasi-Rapid pronostic 2 scor 0-1
  Calagri-Parma pronostic 1 scor 2-1
  Almeira-Celta Vigo pronostic.2 scor 0-1

 2. cagliari-parma 1 2-1
  almeria-celta 1 1-0
  csms iasi-rapid x 2-2

 3. Vladut Lazar | 4 mai 2015 at 16:29 | Răspunde

  Cagliari – Parma /2 / 1-2
  Almeria – Celta Vigo / 2 / 0-2
  CSMS Iaşi – Rapid Bucureşti / 2 / 1-3

 4. Cagliari – Parma 1, 1-0
  Almeria – Celta Vigo X, 1-1
  CSMS Iaşi – Rapid Bucureşti 2, 1-3

 5. Cagliari-Parma-X;1-1;Doua echipe foarte bune si foarte echilibrate ca lot,sigur meciul de azi se va termina la egalitate,as fi mers pe victoria Parmei dar nu o vad in stare sa castige in fata lui Cagliari,deci un rezultat de egalitate le-ar multumi pe ambele.
  Almeria-Celta Vigo-2;0-1;Celta Vigo este o echipa puternica cu atacantii buni respectiv fundasii,astazi cred ca vor obtine cele trei puncte deoarece joaca impotriva unei echipe destul de modeste ca Almeria.
  CSMS Iasi-Rapid-X;1-1;Rapid ar cam avea nevoie de victorie dar nu o vad capabila sa o obtina ,un egal o ajuta dar nu la fel de mult,Rapid va ataca mai mult incercand sa obtina victoria in aceasta seara dar la final se va termina egal.

 6. Cagliari – Parma: 1, 3-1
  Almeria – Celta Vigo: x, 2-2
  CSMS Iaşi – Rapid Bucureşti: 1, 2-1

 7. Hij Petrica | 4 mai 2015 at 18:49 | Răspunde

  Cagliari-Parma 1 scor:1-0 Cagliari a facut niste ultime meciuri destul de bine,aratand ca pozitia din clasament nu este cea caracteristica lor in timp ce Parma este retrogradata,cu mari probleme financiare si sunt victime sigure diseara.

  Almeria-Celta Vigo 1 scor:2-1 Celta este o echipa cu un joc destul de similar atat acasa cat si in deplasare.Mizez pe acest scor deoarece acum incep echipele care sunt la retrogradare sa castige.

  Iasi-Rapid 2 scor:0-1 Meci greu pentru bucuresteni dar care au nevoie de victorie pentru a mai spera la salvare,in timp ce iesenii stau ca bastanii la mijlocul clasamentului

 8. gianluca vialli | 4 mai 2015 at 19:14 | Răspunde

  Cagliari-Parma: 1, 1-0, posibil ca sarzii sa mai spere, o victorie cu o Parma deja retrogradata, le-ar mai mentine vii aceste sperante, dei minime…prin urmare, cred ca se vor agata cu dintii de aceasta victorie ca de o ultima sansa si, in cele din urma, o vor obtine.

  Almeria-Celta Vigo: X, 1-1, mi-as dori ca andaluzii (apropo, o regiune superba!) sa se salveze, au sanse, dar nu cred ca vor castiga astazi in fata unei echipe destul de solide a galicienilor, care astfel isi pot ajuta vecinii din La Coruna…

  CSMS Iasi-Rapid: X, 1-1, una dintre surprizele placute ale acestei primaveri, Iasiul este aproape salvata, dar nu cred ca isi permite sa piarda cu Rapidul pentru ca nu se stie in ultimele etpae ce se poate intampla…pe cand Rapidului tare bine i-ar mai prinde o victorie, insa nu cred ca o vor si obtine in cele din urma, asa ca un egal care aproape ca salveaza gazdele si mentin sperante in Giulesti pare destul de probabil.

 9. ciprian1978 | 4 mai 2015 at 20:25 | Răspunde

  CAGLIARI-PARMA 2 SCOR 1-2 Meciul este foarte echilibrat. Eu cred ca se poate intampla o surpriza sau nu e chiar o surpriza din punct de vedere istoric. Parma are totusi un blazon.
  ALMERIA – CELTA VIGO X SCOR 1-1 Greu de spus scorul doua echipe care se chinuie sa arate ceva fotbal. Despre alte motivatii inclin sa-l cred pe colegul Vialli. Poate ne iese scorul domnule.
  CSMS IASI – RAPID 1 SCOR 1-0 Ca stelist nu imi place Rapidul. Ca moldovean tin cu Iasi deci iar nu iubesc Rapidul. Asa ca daca trebuie sa se salveze cineva mai bine Iasul.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*