Ponturi pentru 26 aprilie

Concurs pronosticuri sportive Pariaza pe GazetaSV

GazetaSV.ro vă invită la un concurs de pronosticuri sportive, cel mai inspirat concurent urmând să fie recompensat la finalul fiecărei luni cu un premiu surpriză. Adrian Ostaficiuc, un tipster apreciat la nivel naţional, vă propune în fiecare zi o serie de meciuri pentru care concurenţii pot să exprime trei opţiuni: pronostic(1×2), scor exact şi argumentare (minim 20 de cuvinte)Click AICI pentru mai multe amănunte!

Propuneri pentru duminică, 26 aprilie:

Arsenal – Chelsea (18:00)
Monchengladbach – Wolfsburg (18:30)
Napoli – Sampdoria (21:45)
Benfica – Porto (19:00)
Celta Vigo – Real Madrid (22:00)

Vor fi luate în considerare doar comentariile postate până la ora 17:55. Inspiraţie maximă!

=======================================================================

Rezultate sâmbătă, 25 aprilie:

Manchester City- Aston Villa: 3-2
Inter – AS Roma: 2-1
„U” Cluj – Steaua: 0-3

Atenţie! Concurenţii trebuie să folosească acelaşi nickname şi aceeaşi adresă de e-mail pe întreg parcursul concursului. Pentru a valida câştigatorul premiului este nevoie de o adresă de e-mail validă.

 

 

COMENTARII:

4 Comentarii la "Ponturi pentru 26 aprilie"

 1. ARSENAL – CHELSEA pronostic x scor 1-1.
  MONCHENGLADBACH- WOLFSBURG pronostic 1 scor 2-1.
  NAPOLI – SAMDORIA pronostic x scor 1-1.
  BENFICA – PORTO pronostic 1 scor 2-1.
  CELTA VIGO – REAL MADRID pronostic 2 scor 1-3.

 2. Arsenal-Chelsea-X;1-1;Chelsea este echipa mea favorita din liga angliei,astazi cu Arsenal va avea un meci foarte greu insa am incredere in ei ca vor obtine un punct in fata unei echipe foarte bune.
  Monchengladbach-Wolfsburg-X;1-1;Doua echipe foarte bune cu nu atac puternic,cred ca vor obtine un egal astazi,insa cu o Wolfsburg mult mai ofensiva si cu mult mai multe ocazii.
  Napoli-Sampdoria-1;2-1;Napoli este o echipa ce are aproape toate calitatile si pe plan defensiv dar si ofensiv,Napoli se afla intr-o forma foarte buna cu 4 meciuri fara infrangere ,astazi merg pe victoria celor de la Napoli.
  Benfica-Porto-1;2-1;Porto are moralul la pamant dupa meciul cu Bayern care l-au pierdut cu 6-1;astazi nu o vad reusind sa obtina o victorie in fata celor de la Benfica.
  Celto Vigo-Real Madrid-2;0-2;Real Madrid este o super echipa cu un lot extrem de bun,astazi vor juca mai linistiti in fata unei echipe modeste,dar cu o aparare destul de puternica.

 3. gianluca vialli | 26 aprilie 2015 at 13:10 | Răspunde

  Arsenal-Chelsea: X, 1-1, ca mare fan ANTI-CHELSEA, mi-as dori foarte mult sa piarda, desi nici Arsenal nu face parte dintre echipele mele favorite…cel mai probabil va fi un egal care va duce titlul pe Stamford Bridge, iar Arsenal va mai lua 1 pct in lupta pentru locul 2.

  Monchengladbach-Wolfsburg: X, 2-2, oaspetii vor sa-si asigure locul 2, iar un egal astazi ar scoate gazdele din aceasta lupta, dar ar pierde si in lupta pentru locul 3…cred ca pana la urma se vor marca goluri si se va incheia nedecis.

  Napoli-Sampdoria: X, 1-1, desi Napoli este in revenire de forma si paote spera sa ajunga Roma, Sampdoaria este o echipa greu de invins si care are mare nevoie d epuncte in lupta pentru locul 5 cu Fiorentina, si cred ca va pleca neinvinsa de pe San Paolo.

  Benfica-Porto: X, 1-1, ca vechi suporter al Benficai, mi-as dori tare mult o victorie care ar cam duce titlul la Lisabona, dar nu cred ca Porto va ceda asa usor, asa ca, cel mai probabil, un meci de mare lupta si spectaculozitate, finalizat cu o remiza ce va pastra prima sansa pentru gazde la titlu, dar nu va scoate nici oaspetii din lupta.

  Celta Vigo-Real Madrid: 2, 0-2, RM nu are niciun fel de alta varianta pentru a ramane la un egal distanta de catalani, deci Celta Vigo este o echipa greu de invins, cred ca in cele din urma Ronaldo si compania vor veni cu toate punctele din Galicia.

 4. Arsenal – Chelsea 2, scor corect 1-2

  Moncheangladbach – Wolfsburg 2, scor corect 0-3

  Napoli – Sampdoria 1, scor corect 1-0

  Benefica – Porto X, scor corect 1-1

  Celta Vigo – Real Madrid 2, scor corect 0-2

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*