Ponturi pentru 25 aprilie

Concurs pronosticuri sportive Pariaza pe GazetaSV

GazetaSV.ro vă invită la un concurs de pronosticuri sportive, cel mai inspirat concurent urmând să fie recompensat la finalul fiecărei luni cu un premiu surpriză. Adrian Ostaficiuc, un tipster apreciat la nivel naţional, vă propune în fiecare zi o serie de meciuri pentru care concurenţii pot să exprime trei opţiuni: pronostic(1×2), scor exact şi argumentare (minim 20 de cuvinte)Click AICI pentru mai multe amănunte!

Propuneri pentru sâmbătă, 25 aprilie:

Manchester City- Aston Villa (19:30)
Inter – AS Roma (21:45)
„U” Cluj – Steaua (21:00)

Vor fi luate în considerare doar comentariile postate până la ora 19:25. Inspiraţie maximă!

=======================================================================

Rezultate vineri, 24 aprilie:

Marseille – Lorient: 3-5
Mainz – Schalke: 2-0
Dinamo – CFR Cluj: 1-1
Rapid Suceava – FC Voluntari: 1-3

Atenţie! Concurenţii trebuie să folosească acelaşi nickname şi aceeaşi adresă de e-mail pe întreg parcursul concursului. Pentru a valida câştigatorul premiului este nevoie de o adresă de e-mail validă.

 

 

COMENTARII:

4 Comentarii la "Ponturi pentru 25 aprilie"

 1. MANCHESTER CITY – ASTON VILLA pronostic 1 scor 3-0.
  INTER – A.S. ROMA pronostic x scor 1-1.
  U. CLUJ – STEAUA pronostic 2 scor 0-1.

 2. Manchester City-Aston Villa-1;2-0;Manchester City este o echipa cu un atac foarte puternic ,astazi ca si in meciul tur vor castiga cu scorul de 2-0,Manchester City plasandu-se in clasament printre primele clasate.
  Inter Milano-A.S Roma-2;1-2;As fi mers pe un egal dar cred ca Roma se va impune in meciul de astazi,vor fi multe ocazii bazate mai mult pe greseala adversarului.
  U.Cluj-Steaua-2;0-2;Steaua are mare nevoie de puncte ,meciul de astazi ar trebui sa fie usor pentru ei insa nu e asa dupa ce a pierdut cu ultima clasata Otelul Galati,astazi mai mult ca sigur vor castiga.

 3. gianluca vialli | 25 aprilie 2015 at 18:24 | Răspunde

  Manchester City-Aston Villa: 1, 2-0, desi sun t un fan al oaspetilor si detest „cetatenii”, iar un esec al gazdelor m-ar bucura teribil, nu cred ca sunt sanse prea mari sa se intample acest lucru, City, dupa o serie de rezultate ce au dus-o tocmai pe locul 4, nu cred ca va mai rata victoria in fata unei echipe amenintate cu retrogradarea (de la sfarsitul anilor 80, de cand urmaresc fenomenul fotablistic, AV nu a retrogradat niciodata, si nu as vrea sa mearga si ea langa Nottingham Forest si Leeds United!), dar care nu cred ca are forta necesara de a scoate macar un egal acasa la City.

  Inter-Roma: X, 1-1, desi romanii ar avea mai mare nevoie de victorie in lupta pentru locul 2, nu cred ca nerazzurii vor ceda asa usor, astfel incat un egal intre 2 echipe ce au multe remize in acest sezon, intr-un derby nu demult pentru titlu, pare destul de plauzibil!

  „U” Cluj-FCSB: X, 1-1, un preambul al finalei Cupei, in care eu sper intr-o minune! si, in plus, incep sa cred in teoria conspiratiei si a sabotarii lui galca…asa ca…FCSB ar putea pierde primul loc astazi! iar Clujul lupta pentru orice punct, care ar putea sa o sdalveze de la retrogradare.

  PS: sper ca acum sunt cate 20 de cuvinte la fiecare dintre cele 3 argumentari! probabil cele monosilabice nu sunt luate in calcul!

 4. man city-aston villa 1 3-0
  inter-roma 2 0-2
  U cluj-fcsb x 1-1

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*