Ponturi pentru 2 aprilie

Concurs pronosticuri sportive Pariaza pe GazetaSV

GazetaSV.ro vă invită la un concurs de pronosticuri sportive, cel mai inspirat concurent urmând să fie recompensat la finalul fiecărei luni cu un premiu surpriză. Adrian Ostaficiuc, un tipster apreciat la nivel naţional, vă propune în fiecare zi o serie de meciuri pentru care concurenţii pot să exprime trei opţiuni: pronostic(1×2), scor exact şi argumentare (minim 20 de cuvinte)Click AICI pentru mai multe amănunte!

Propuneri pentru joi, 2 aprilie:

Steaua – Petrolul (21:30)

Vor fi luate în considerare doar comentariile postate până la ora 21:25. Inspiraţie maximă!

=======================================================================

Atenţie! Concurenţii trebuie să folosească acelaşi nickname şi aceeaşi adresă de e-mail pe întreg parcursul concursului. Pentru a valida câştigatorul premiului este nevoie de o adresă de e-mail validă.

 

 

COMENTARII:

19 Comentarii la "Ponturi pentru 2 aprilie"

 1. salvari darian alin | 2 aprilie 2015 at 12:50 | Răspunde

  Steaua-Petrolul 2 scor,1-2

 2. Steaua-Petrolul x scor, 1-1

 3. Steaua – Petrolul 1 scor corect:2-1..Avand avantajul propriului teren si spectatorii de partea lor consider ca Steaua se va califica in finala cupei romaniei dar la limita

 4. Steaua – Petrolul : Un meci echilibrat intre 2 echipe de valori apropiate care cred ca se va termina din nou egal. Ploiestenii au o dorinta mare de a elimina Steaua si vor da totul pe teren. Steaua nu traverseaza o perioada foarte buna si nu vad sa invinga astazi. Pronosticul meu este: X scor 1-1.

 5. Steaua – Petrolul 1, scor corect 2-0, Steaua va castiga fara probleme acest meci. Petrolul nu are jucatori valorosi, in timp ce Steaua este cu siguranta favorita. Petrolul nu are nici o sansa la victorie.

 6. Steaua – Petrolul 1 scor: 2-1 Steaua a reusit un egal in ultimile secunde de joc pe Ozn Arena insa atunci stelistii erau cu moralul la pamant, consider ca acum si-au revenit, plus ca nea Gigi este free. Castigatoarea acestei semifinale cred ca va fi si castigatoarea finalei impotriva sepcilor rosii „U” Cluj, norocosii de aseara.

 7. Steaua-Petrolul 1,scor 1-0.Cred ca o sa fie un meci echilibrat tinand cont de rezultatul din tur dar si de forma in care se afla Steaua.Golul se va da in repriza a 2a si cred ca va marca ,,Dodel” sau Rusescu

 8. Steaua-Petrolul 1,scor 2-0

 9. Steaua-Petrolul 1 scor:1-0 Cred ca Steaua se poate califica in finala chiar daca recent nu prea a fost la un potential acceptabil,Petrolistii nefiind o echipa de speriat in acest moment.

 10. gianluca vialli | 2 aprilie 2015 at 15:52 | Răspunde

  Steaua – Petrolul: X, 1-1, sper ca Petrolul sa scoata un rezultat care s-o duca in prelungiri, apoi….ambele formatii au probleme diverse, asa ca nu se poate vorbi de o favorita certa, chiar daca Steaua porneste cu un plus…

 11. Steaua – Petrolul x, 1-1

 12. Steaua-Petrolul 1,scor 1-0

 13. Steaua – Petrolul | Pronostic: 2 | Scor Corect: 1-2 Un meci dificil pentru cei de la Petrolul. Steaua nu a facut mai nimic in acest retur, inafara de a vinde jucatorii cei mai valorosi. Daca va juca in primul 11 Tanase si Adi Popa „CEI MAI BUNI JUCATORI AI ROMANIEI” cu siguranta va fi un meci floare la ureche pentru cei de la Petrolul.

 14. Steaua-Petrolul 1,scor 1-0

 15. Steaua-Petrolul 1/ 2-1 In aceasta seara Steaua porneste ca favorita. Va fi un meci echilibrat in care ambele echipe vor marca, dar Steaua se va impune la un gol diferenta.

 16. Steaua – Petrolul 1 scor 3-1 Este greu de dat rezultatul final. Eu ca stelist imi permit sa risc. Asa ca Steaua va castiga la alibi …Sunt fanul infocat al echipei lui Galca, dar fara Galca daca se poate…si strategia de a nu juca nimic…

 17. Steaua-Petrolul 2 1-2
  Petrolul are mai mare motivatie , aflad si vestea posibilii preluari a clubului de catre seicii de la Psg. Steaua joaca prost si nu se regaseste , de aceea rezultatul meu este in favoarea Petrolului.

 18. Steaua – Petrolul / pronostic x / scor 1-1

 19. steaua-petrolul pronostic 1 scor 2-1 petrolul nu este intr-o forma foarte buna si nu a mai invinso pe steaua din 99. nu cred ca se va impune nici in aseara chiar daca steaua nu trece nici ei printr-o perioada foarte buna. cred ca se va impune la limita si se vor marca goluri de ambele parti.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*