Ponturi pentru 12 mai

Concurs pronosticuri sportive Pariaza pe GazetaSV

GazetaSV.ro vă invită la un concurs de pronosticuri sportive, cel mai inspirat concurent urmând să fie recompensat la finalul fiecărei luni cu un premiu surpriză. Adrian Ostaficiuc, un tipster apreciat la nivel naţional, vă propune în fiecare zi o serie de meciuri pentru care concurenţii pot să exprime trei opţiuni: pronostic(1×2), scor exact şi argumentare (minim 20 de cuvinte)Click AICI pentru mai multe amănunte!

Propuneri pentru marți, 12 mai:

Bayern – FC Barcelona (21:45)

Vor fi luate în considerare doar comentariile postate până la ora 21:40. Inspiraţie maximă!

Vom reveni cu clasamentul actualizat!


Atenţie! Concurenţii trebuie să folosească acelaşi nickname şi aceeaşi adresă de e-mail pe întreg parcursul concursului. Pentru a valida câştigatorul premiului este nevoie de o adresă de e-mail validă.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Ponturi pentru 12 mai"

  1. Bayern-Barcelona 2 scor:0-3

  2. Bayern – FC Barcelona: 1, 4-0

  3. Bayern-barcelona un meci interesant bayern va ataca foarte mult dar ii va fi greu ifata aparari barcelonei calicarea este a barsei bayern nu mai are sase dar va fi un meci frumos pronostic x scor 1-1

  4. gianluca vialli | 12 mai 2015 at 21:34 | Răspunde

    Bayern-barcelona: 1, 5-1, sper intr-o minune! Pare imposibil, dar ce-ar fi ca mașinăria de fotbal a panzerului bavarez sa facă unul dintre cele mai memorabile și meciuri din istoria fotbalului și sa întoarcă în fata celei mai bune și mai in forma echipe a ultimului deceniu? Sper sa fie un spectacol pe cinste!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*