Pompierii au furat cupa jandarmilor

Saptamana Europeana a Tineretului a bifat joi, 29 octombrie, un nou eveniment sportiv. Inspectoratul de Jandarmi Judetean Suceava, în parteneriat cu Directia pentru Sport a Judetului Suceava si Asociatia Judeteana „Sportul pentru Toti” Suceava, a organizat, la sediul de la Poligonul Mihoveni, o competitie de minifotbal, la care au participat echipe reprezentative din partea I.S.U. „Bucovina” al Judetului Suceava, Inspectoratul de Politie Judetean Suceava, Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera Suceava, S.R.I. Suceava, Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Suceava, Politia Comunitara Suceava, Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi Falticeni si Inspectoratul de Jandarmi Judetean Suceava.

Aceasta competitie a reprezentat totodata si inaugurarea terenului de sport al inspectoratului, prevazut cu teren sintetic si nocturna.

La finalul intrecerii, pe prima treapta a podiumului a urcat echipa Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ‘Bucovina Suceava, urmata de reprezentativele S.R.I.-ului si Politiei Comunitare. Titlul de cel mai bun marcator al competitiei i-a fost acordat sergentului major Adrian Ungureanu de la I.S.U., in timp ce portarul care s-a descurcat cel mai bine intre buturi a fost numit capitanul Dinu Andronache de la I.J.J.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *