Pojorata merge in Turul V

Bucovina Pojorata s-a calificat in Turul V al Cupei Romaniei, dupa ce s-a impus marti, cu scorul de 3-0, pe terenul celor de la Cetatea Targu Neamt.

Inceput cu o intarziere de peste 20 de minute din cauza tertipurilor organizatorice la care au apelat gazdele, acestea facandu-se ca au uitat la vestiare fanioanele de la colturile terenurilor, meciul de sub Cetatea Neamtului a stat sub semnul echilibrului pana in minutul 29, cand Cainari a deschis scorul dupa o centrare de pe partea dreapta venita de la Coman.

Intrata cu un avantaj de un gol la pauza, trupa lui Danut Mandrila a scapat de emotiile calificarii abia pe finalul intalnirii. Jarda a dublat mai intai avantajul bucovinenilor in minutul 79, cu un lob de generic de la mijlocul terenului, iar peste trei minute, Rauta a inchis tabela cu un sut plasat de la 18 metri.

Cetatea – Bucovina Pojorata s-a terminat 0-3, iar “ros-albastrii” sunt acum la un singur tur distanta de a aduce o echipa de Liga I la poalele Giumalaului.

Bucovina Pojorata a inceput in formula: Puianu – Cristescu, Patca, Rauta, Acostachioaie – Padurariu, Stanescu, Jarda, Cainari – Coman, Buhacianu. Antrenor: Danut Mandrila. Pe parcurs au mai intrat Kuruc si Al. Ivan.

A fost un test bun inainte de prima etapa de campionat. Indiferent de numele adversarului pe care-l vom intalni in turul urmator, noi vom trata cu seriozitate Cupa Romaniei, competitie in care vrem sa aducem o echipa de Liga I la Pojorata”, a spus antrenorul Pojoratei, Danut Mandrila.

Turul V al Cupei Romaniei, ultimul inainte de intrarea in competitie a echipelor de Liga I, va avea loc pe 8-9 septembrie si va reuni la start 36 de echipe, 18 calificate din Turul IV plus restul de 18 echipe de Liga a II-a, printre care Rapid CFR Suceava, FCM Dorohoi sau Ceahlaul Piatra Neamt.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pojorata merge in Turul V"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*