Poiana lu Iocan (texte nepublicate)

Licitatie pt sport

Cantec de leagan: Liviu Mates – sapte lanturi si-o catusa

Asculta mai multe audio diverse

Bigudiuri de contrabanda!
Adevaratul motiv al blocarii vamii de la Siret… este traficul de contrabanda cu Bigudiuri! dupa ce initial toate bigudiurile erau introduse peste raul siret… acum contrabandistii pacaleau vigilenta organelor intrand dinspre Ucraina!
Actiunea a inceput defapt cu ceva timp in urma. Mai exact la Sarbatorile de Iarna, cand toate parcarile hipermaketurilor erau pline cu Bigudiuri din est. atat de pline ca nu puteai nici macar sa iesi din ambuteiajele create! iritata la culme de cele intamplate, organele au deviat mai intai traficul, poate poate n-or mai intra chiar toti la Mall… spre exemplu. Actiunea a fost sortita esecului. Atunci mai marii di la giudet au apelat mai sus, care au sunat mai sus si tot mai sus pana li s-au luat urma, urma de urs chiar prin unele cluburi sucevene!
Alungati de primar, si rupti de foame, o mana de fotbalisti suceveni au trecut Siretul, inregimentandu-se in mafia bigudiurilor condusa de un specialist al produselor lactate! Asta desi stiau ca la iesirea din gauaca a unei bigudiute, ursitoarea le ureaza sa-si implineasca visul de a avea buletin de Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Poiana lu Iocan (texte nepublicate)"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*