Plimbare sau shopping?

Handbaliştii suceveni vor pleca spre Krems vineri dimineaţă, urmând ca la ora 19:00 să participe la antrenamentul oficial. „Studenţii” nu puteau însă să nu profite de deplasarea în Austria, astfel că sâmbătă dimineaţă, vor avea două ore la dispoziţie pentru a se plimba sau chiar a face cumpărături…

După antrenamentul oficial dinaintea meciului cu Krems, studenţii se vor odihni, pentru ca în dimineaţa partidei să viziteze obiectivele din localitatea austrică.

“Nu stiu daca oficialitatile de acolo vor avea un program special care sa ni-l impuna, insa in ce priveste sportivii vor fi doua ore de plimbare. In ceea ce ma priveste pe mine mi-as dori sa mearga prin parc sau la niste obiective istorice. Daca va fi cazul sa intre in magazin nimeni nu-i va opri, dar nu la asta le va sta gandul in dimineata acelei zile, ci la meciul de dupa-amiaza.” a declarat Petru Ghervan.

Jucătorii Universităţii vor pleca vineri la ora 8:30 spre Iaşi, de unde vor lua avionul spre Viena. Din capitala Austriei, sucevenii vor fi preluaţi de autocarul celor de la Krems care îi va duce în localitatea adversarei de sâmbătă.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Plimbare sau shopping?"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*