Planuri pentru viitorul sezon

In cazul in care va reusi sa se salveze de la retrogradare, Rapid Suceava intentioneaza sa aduca in vara cel putin patru jucatori de valoare. Pe de alta parte, “ceferistii” s-ar putea desparti la finalul acestui sezon de Sumanariu si Cerlinca, jucatori care au intrat in atentia unor cluburi din prima liga.

Formatia suceveana a castigat in ultima etapa, la Dunarea Galati, prin trei goluri marcate de tineri: Cerlinca, Arotaritei si Golofca.

„Ma bucur pentru toti trei. Am avut o discutie cu presedintele clubului si cu Arotaritei in saptamana premergatoare jocului si sper sa fi inteles ceva din ce am discutat noi. S-a vazut o schimbare in atitudinea lui la antrenamente si automat asta se vede in joc. Cerlinca este pe un trend ascendent, este chemat si la lotul national pentru turneul Elite. A facut ultimele jocuri bune si este intr-o crestere evidenta. Cu totii ne-am bucura ca, la varsta lui, sa ajunga la Liga I. Nu este cazul sa vorbim despre el sa plece la o alta echipa de Liga a II-a. Daca are vreo oferta de la Liga I care sa fie convenabila pentru el si pentru club, il vom lasa sa plece”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

“Ceferistii” si-au propus sa se intareasca in vara cu cativa jucatori experimentati.

“In primul rand suferim la mijlocasi centrali. Acest miniretur de campionat l-am inceput cu doar doi mijlocasi centrali de meserie: Sumanariu si Stanescu. In rest am improvizat, cu Ferariu, cu Ionut Plamada. La inceputul campionatului nu am avut posibilitati financiare, dar speram ca in vara sa putem aduce 4-5 jucatori valorosi, iar daca vom reusi sunt sigur ca altfel va arata echipa. Ne dorim si un atacant. Chiar discutam cu baietii si cu conducerea, daca l-am fi avut pe Gafita si pe Negru in forma 100%, aveam atac de Liga I, pentru ca sunt doi atacanti veritabili. Oricum, de la Gafita m-as fi asteptat la mai mult. Prioritari sunt cel putin 4 jucatori cu experienta, vom vedea ce va fi pe langa. Probabil va reveni Lutac, poate si Gheroghiciuc, am purtat discutii si despre Nechitoaia”, a mai spus tehnicianul Rapidului.

“Alb-visiniii” si-ar dori sa obtina maximum de puncte in urmatoarele doua etape si sunt de parere ca meciul decisiv va fi cel la Braila.

“Lunea trecuta am avut o discutie cu baietii si le-am explicat ca sunt cinci meciuri in care trebuie sa ne gandim la binele echipei. Automat ca vor fi si ei vazuti, vor castiga prime si toata lumea va fi multumita. Daca toata lumea este concentrata este greu sa pierdem vreun joc. Cred ca pana la finalul campionatului putem obtine chiar 15 puncte. De jocul de la Galati imi era cel mai frica. Jocul de sambata va fi greu, Buzaul este o echipa cu rezultate constant bune, dar speram sa castigam. Urmeaza apoi jocul cu Farul, care in principiu pare a fi mai usor, ei vor sa conteze mai mult pe copii si juniori. Si Braila are doua meciuri grele, cu Buzaul si Galatiul si, probabil, jocul de la Braila va fi decisiv. Trebuie insa sa luam meci cu meci, iar cel mai important este cel de sambata. Sunt sigur ca daca baietii se concentreaza si vor da totul la antrenamente, vom face un joc bun si vom castia meciul”, a conchis Bogdan Tudoreanu.

Rapid Suceava va primi sambata, de la ora 11:00, pe stadionul “Areni” vizita Gloriei Buzau, in cadrul etapei a 7-a din play-out.

COMENTARII:

5 Comentarii la "Planuri pentru viitorul sezon"

  1. Alee Braduu e peste cfr’ee !! eu daca vin cu putnenii miei va sparg tudorene ..Joaca branau in poarta ..Tacu va fi libero (cpt) Avadanei face mijlocul tot..si Ignatescu varf !!cu astia 4 in primul 11 ‘ pot sa prind Europa league la anu’ !

  2. 2 meciuri cu foc ..sambata si miercuri …cu Buzau …si mai ales cu Braila ..altfel …liga3 /
    la constanta si acasa cu tarlungeniu ..nu mai conteaza ..

  3. Georgescu ar trebui sa intre in vederile tale domnule Tudoreanu pentru sezonul urmator !! e peste Pascal si mult mai tanar .

  4. Sunteti jale cu Georgescu asta. 🙂 Gafeaza in ultimul hal la Preutesti si voi il propuneti la liga a2-a 🙂

  5. Poate planuri pentru viitorul sezon de pescuit ca fotbalul nu e pentru voi..

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*