Plămadă, în tribună cu CFR-ul

Viitorul lui Florin Plămadă la FC Botoşani rămâne incert. Fostul căpitan al Rapidului nu s-a regăsit în lotul cu care Cristi Popovici a abordat prima etapă din Liga I, contra echipei CFR Cluj.

Chiar dacă, în săptămâna precedentă partidei, oficialii botoşăneni au anunţat că au perfectat la Federaţie transferul lui Florin Plămadă, fundaşul în varsta de 21 de ani nu s-a aflat duminică nici măcar pe banca de rezerve. La conferinţa de presă de la finalul întâlnirii, antrenorul Cristi Popovici a spus că fraţii Plămadă aparţin de FC Botosani şi doar concurenţa acerbă pe posturi a făcut ca cei doi să nu prindă lotul contra CFR-ului. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în următoarea etapă, la Mediaş, în condiţiile în care Poverlovici revine după o accidentare, iar Dinu a fost suspendat două etape după cartonaşul roşu primit duminică.

Florin Plămadă s-a antrenat în această vară cu FC Botoşani, dar oficialii echipei Rapid Suceava susţin că internaţionalul de tineret are contract pe termen nedeterminat cu gruparea din “Areni” şi nu va fi cedat gratis. Conform site-ului transfermarkt, Forin Plămadă are o valoare de piaţă de 100.000 de euro.

foto: Dan Hriţcu

COMENTARII:

3 Comentarii la "Plămadă, în tribună cu CFR-ul"

  1. daca primaria e cu bani pe roz ..si nu sint ..vindeti cu cat mai mult …sa avem cu ce porni acest inceput de sezon …daca se vrea performanta …echipele din transilvania -ardeal ..se misca mai repede …vedeti …ca performanta se leaga de investi …transilvania atrage ..hai si noi bucovineni sa ne aliniem cu cei seriosi si vom avea satisfacti mai tarziu …
    Nu santem saraci …avem potential …deci la treaba in mod serios ..nu mai cersiti bani de la primarie ! ..

  2. ionut plamada nu va prinde nici banca de rezerve la fc botosani la nici un meci ! daca nu va juca cat de cat se va plafona si va ajunge cat mai repede un jucator de liga IV sau V ! daca nu va juca e terminat ca jucator ! pacat mai bine juca la rapid cfr !

  3. 100.000 euro?buna gluma

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*