„Piticul” are un obiectiv clar la Foresta: „Să scăpăm echipa de la retrogradare”

Florentin Petre e antrenor cu acte-n regula pe Areni. Fostul international roman a semnat un contract valabil pana la finalul sezonului cu Foresta, unde a anuntat ca are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. “Voi incerca sa-i invat pe acesti copii tot cea am invatat eu ca fotbalist. Imi doresc din toata inima sa reusesc, sa formez o echipa, un grup de jucatori care sa ma ajute sa facem performanta la Suceava. Obiectivul este sa scapam echipa de retrogradare”, a declarat Florentin Petru, pentru liga2.ro.

“Piticul” spune ca a gasit jucatori de calitate pe Areni si ca nu se pune problema sa existe schimbari in lot pana la finalul turului. “Deocamdata, ma bazez pe ce jucatori avem in lot. Probabil ca din iarna vom mai aduce jucatori pe posturile care se vor dovedi deficitare. Am fost la meciul primei echipe la Satu Mare, la meciul echipei a doua si am ramas cu o impresie buna. Sunt foarte multi jucatori noi, carora le trebuie timp de acomodare. La acest capitol avem de munca, dar am vazut calitate. Sunt jucatori profesionisti pe care ma pot baza”, a mai spus Florentin Petre.

Noul antrenor al Forestei nu este deranjat de faptul ca are in acest moment nu mai putin de 16 jucatori straini in lot, desi intr-un meci oficial se poate baza pe cel mult 8 dintre ei. „Nu este nicio problema. Asta nu înseamna ca o sa joace toti. La mine o sa joace jucatorii care au calitate, care pot sa faca diferenta pe teren, restul nu ma intereseaza”, a incheiat Forentin Petre.

Penultima in clasament, la sapte puncte de ultimul loc care asigura mentinerea in Liga a II-a, Foresta va disputa primul meci cu Florentin Petre pe banca, sambata, de la ora 11.00, pe stadionul Areni, contra celor de la UTA.

COMENTARII:

4 Comentarii la "„Piticul” are un obiectiv clar la Foresta: „Să scăpăm echipa de la retrogradare”"

  1. Sambata,jucati sau plecati !!!

  2. Mai bine mergi sa joci tu la o nunta , sau pleaca naibiiiiiiii si ameninta mireasa moti fost Fcdb .

  3. Care sunt cei 16 jucatori straini ? Mi-e ies la numaratoare numai 14 ! Au mai venit 2 jucatori noi ? Stie cineva ?

  4. POATE CA MAI SINT SI 2 ROMANI CARE SINT STRAINI DE FOTBAL !

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*