Pinguinul de la circ şi curva unităţii

Suceava a ajuns la cea de-a 17-a înfrângere în prima divizie a voleiului românesc. Datorită acestui cazier de invidiat, echipa suceveana şi-a câştigat, printre adversari, renumele de “curva unităţii”.

La finalul partidei de la Dej, “alb-albaştrii” au avut un motiv în plus de sărbătoare: antrenorul Victor Pancu a împlinit miercuri un sfert de veac de la preluarea băncii tehnice a formaţiei sucevene şi nu-l bate gândul să se pensioneze prea curand. În semn de recunostiinta faţă de rezultatele obţinute, sefii de la Iulika Mall, principalul sponsor al echipei, au hotărât să-i facă o surpriză la partida din etapa următoare.

Astfel, bişniţarii de lux din lunca Sucevei vor trimite, la meciul de mâine, cu Craiova, un clovn care să anime atmosfera posacă de la Unirea. Circarul va fi trecut pe foaia oficială şi va putea oferii indicaţii jucătorilor.

În eventualitatea în care, clovnul nu va reuşi să-l suplinească cu succes pe Victor Pancu, iar scamatoriile nu vor avea efecte pe tabela de marcaj, conducerea clubului se gândeşte să aducă pe banca tehnică a echipei pinguinul de la circ. Avantajele sunt evidente. Pinguinul nu cere indemnizaţie şi nici nu are dublă legitimare.

Daca cele două părţi vor bate palma, pinguinul va veni direct de pe plajă, ca Danemarca la Euro ’92.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Pinguinul de la circ şi curva unităţii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*