Petre: “Atâta vreme cât mai avem șanse, ne păstrăm speranțele că ne vom salva”

Florentin Petre nu si-a pierdut speranta ca Foresta se va salva de la retrogradare, chiar daca formatia suceveana este ultima in clasament, cu trei etape ramase pana la finalul actualului sezon al Ligii a II-a. Tehnicianul de pe Areni considera ca “galben-verzii” pot ramane in esalonul secund daca vor castiga urmatoarele doua meciuri de acasa, cu Miroslava si Sportul Snagov.

Cu siguranta sper. Atâta vreme cât mai avem sanse, ne pastram sperantele. Urmeaza pentru noi doua meciuri acasa, cu Miroslava si Snagov, iar daca le vom câstiga, cred ca vom scapa cu siguranta de retrogradare. În plus, ne-au ajutat foarte mult si rezultatele pe care le-au înregistrat contracandidatele noastre”, a declarat Florentin Petre.

Foresta a ratat o buna sansa de a trece peste linia retrogradarii in etapa intermediara de miercuri, cand a pierdut la Timisoara, cu 0-2, la finalul unui meci abordat de “galben-verzi” in efectiv redus si dupa un drum de 14 ore. „Avem o lipsa mare de efectiv. Am venit doar cu 13 jucatori si nu am avut portar de rezerva la Timisoara. Am ajuns într-o situatie foarte dificila, iar aceasta este consecinta lucrurilor care nu au fost la locul lor atunci când trebuia. Oricum, pentru acest meci tin sa îi felicit pe baieti pentru atitudinea si agresivitatea de care au dat dovada, mai ales în repriza a doua. Am avut si ocazii de gol, pe care le-am ratat cu o usurinta iesita din comun. Am întâlnit un adversar bun. Noi am venit cu o seara înainte de meci, dupa o cursa nebuna, de 14 ore cu autocarul. Va dati seama, e destul de greu sa ajungi la un nivel fizic optim dupa un asemenea program”, a mai spus Florentin Petre, citat de www.druckeria.ro.

In urmatoare etapa de campionat, Foresta va infrunta duminica, de la ora 11.00, pe Areni, Stiinta Miroslava, formatia care tocmai a ramas fara antrenor.

Foto: Emanuel Titus Ilieși

COMENTARII:

1 Comentariu la "Petre: “Atâta vreme cât mai avem șanse, ne păstrăm speranțele că ne vom salva”"

  1. Ar fi o mare RUSINE PENTRU SUCEAVA SA RETROGRADEZE ECHIPA DE FOTBAL SI DIN LIGA A DOUA , poate-i spune cineva aceasta lui Flutur si Lungu , asteptam mai mult sprijin in acest sens de la cotidienele locale de presa !!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*