Peste 300 de copii sunt așteptați la Grand Prix-ul „Cristina Casandra” – ediția a XII-a

Sala complexului Areni va gazdui sambata cea de-a XII-a editie a Grand Prix-ului “Cristina Casandra” la atletism. Organizat de CSM Suceava, in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, Asociatia Judeteana de Atletism, concursul va debuta la ora 10.00 si va alinia la start concurenti, fete si baieti, din Suceava si judetele invecinate, care se vor intrece la sapte categorii de varsta: juniori I, II si III, copii I, II si III si “princhindel”.

Grand Prix-ul <<Cristina Casandra>> a devenit un concurs de traditie. La ultimele editii am avut sala de atletism arhiplina si ne asteptam si de aceasta data la o participare numeroasa: undeva in jur de 300-400 de copii. Vom avea invitati si din judetele Iasi, Botosani si Neamt, dar si pe presedintele Federatiei Romane de Atletism, Florin Florea, care si-a manifestat dorinta de a veni sambata la Suceava. Ca si noutate, anul acesta vom avea numere de concurs personalizate. Fetele vor primi numere rosii, iar baietii albastre. Participantii vor trebui sa prezinte viza medicala si codul numeric personal la inscrierile ce vor avea loc sambata, incepand cu ora 8.30”, a declarat directorul Silviu Casandra.

Antrenorul sucevean considera ca Grand Prix-ul “Cristina Casandra” are o mare utilitate in ceea ce priveste descoperirea de noi talente pe plan local. “Foarte multi copii care au participat la editiile anterioare au reusit sa se afirme apoi pe plan national, chiar si international. Ne dorim in continuare sa descoperim noi talente in zona noastra. Atat eu, cat si Cristina am facut sport de performanta si vrem sa intoarcem ceva atletismului”, a precizat Silviu Casandra, care a tinut sa multumeasca pentru sprijin celor de la MTS, CSM Suceava, DJTS Suceava, USV si firmei Decathlon.

Grand Prix-ul “Cristina Casandra” va beneficia de premii in diplome, medalii personalizate, dulciuri si articole sportive oferite de Decathlon. ”Suntem bucurosi ca putem sustine Clubul Sportiv Municipal Suceava. Fiind un magazin cu profil sportiv, atunci este normal sustinem sportivii si activitatea acestora. Prin aceasta sponsorizare, dorim sa-i motivam sa practice sport”, a spus reprezentanta firmei Decathlon, Madalina Girigan.

Prezenta la conferinta de presa de joi, presedinta Asociatiei Judetene de Atletism din Suceava, Elena Vizitiu, este increzatoare ca promisiunea autoritatilor locale de a moderna pista stadionului Areni se va materializa. “Cu siguranta promisiunea domnului Lucian Harsovschi va deveni realitate. Daca promite ceva in privinta atletismului, se tine de cuvant, iar Crosul Sucevei este un exemplu in acest sens. Este nevoie de o pista pe Areni. Vin foarte multi sa alerge pe stadion, iar pista de tartan ar insemna foarte mult. Se poate alerga chiar daca ploua, chiar daca ninge. In plus, daca se va face, vom putea organiza mai multe competitii la noi”, a spus Elena Vizitiu, care a precizat ca mai multi studenti ai Universitatii “Stefan cel Mare” vor asigura voluntariatul la concursul de sambata.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Peste 300 de copii sunt așteptați la Grand Prix-ul „Cristina Casandra” – ediția a XII-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*