Perja, secund la Cetatea?

Dupa cum au declarat la unison presedintele Anton si antrenorul Radu, venirea lui Danut Perja in curtea Cetatii depinde doar de jucator. Stabilit in capitala de ceva ani buni, fostul jucator al Rapidului a primit din partea clubului sucevean atat o oferta de a evolua in iarba, dar exista si posibilitatea sa antreneze.

“Perja este un jucator care poate sa ajute echipa, sa nu uitam ca in urma cu doar vreo cateva luni era titular la Rapid, depinde doar de el daca isi doreste sa se intoarca acasa. L-as accepta si ca secund, ieri am vorbit cu el si i-am zis ca e timpul sa se gandeasca si la antrenorat, avand in vedere ca este la sfarsit de cariera ca fotbalist” a spus Ioan Radu.

Si presedintele Anton crede ca ar fi de bun augur venirea lui Perja la Cetatea: “Am discutat cu Perja si i-am inaintat o oferta, depinde doar de el daca se decide sa vina sau nu. Oricum, cred ca ne-ar fi de folos experienta lui “.

In varsta de 34 de ani, Danut Perja este originar din comuna suceveana Veresti si a jucat la echipele Bucovina Suceava, Ceahlaul Piatra Neamt, Beitar Jerusalem si Rapid Bucuresti. Jucatorul are la activ peste 200 de prezente in prima liga in decursul carora a marcat 16 goluri. De asemenea, a fost prezent in 18 meciuri din competitiile europene, toate sub culorile alb-visinii ale Rapidului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Perja, secund la Cetatea?"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*