Perjă, curtat de Cetatea

Fostul rapidist, Danut Perja, ar putea reveni pe Areni. Fundasul originar din Veresti a trecut in aceasta dimineata pe la clubul Cetatea si a purtat o discutie cu presedintele Ciprian Anton in acest sens.

“Am avut o discutie amicala cu el si urmeaza ca in viitor sa dea un raspuns. El este jucator liber de contract si poate fi legitimat oricand”, a marturisit Ciprian Anton.

De cealalta parte, Danut Perja, a confirmat ca si-ar dori sa revina in locul unde s-a lansat ca fotbalist, insa nu in acest moment.

“Mi-as dori sa mai joc in Liga I. Am primit si cateva oferte de la echipe din primul esalon, insa nu este exact ce mi-as dori. Acum ramane sa vorbesc si cu sotia mea sa vad ce vom hotari. Ma gandesc sa incep si o cariera in antrenorat, iar pentru asta sunt constient ca trebuie sa pornesc de jos. Voi vedea daca va fi ca antrenor secund sau principal, in prima sau a doua liga. Sunt constient ca cei de aici ma vor ca si jucator, pentru ca stiu ca inca pot juca bine, eu asa i-am simtit, dar voi vedea”, a declarat Danut Perja pentru GazetaSV.ro.

In varsta de 34 de ani, Danut Perja a mai evoluat pentru Bucovina Suceava, Ceahlaul Piatra Neamt, Beitar Ierusalim si Rapid Bucuresti. In Giulesti, fundasul a petrecut 8 ani, perioada in care a bifat 135 de prezente in primul esalon, 17 in Cupa Uefa si 2 in preliminariile Champions League.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Perjă, curtat de Cetatea"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*