Perijoc, convocată la lot

Mos Craciun a venit cu o telegrama de convocare la clubul local de box Csm Florconstruct Suceava. Scrisoarea a fost adresata puglistei sucevence Lacrimioara Perijoc, care a fost chemata in premiera la lotul feminin de tineret a Romaniei. Astfel, sportiva pregatita de Doru Iftime se va prezenta pe data de 3 ianuarie la Complexul Sportiv “Lia Manoliu”, unde va fi preluata de antrenorului lotului national de box feminin si va intra intr-un program de pregatire in vederea intrecerilor nationale si internationale din calendarul competitional pe 2012.

Lacrimioara Perijoc a intrat in atentia antrenorilor federali gratie celor doua medalii de bronz cucerite pe parcursul ultimului an, cand a reusit sa urce pe podium atat la Campionatele Nationale de Tineret ce au avut loc in luna februarie la Campulung Muscel, cat si la Cupa Romaniei, ce s-a desfasurat in luna mai, la Mangalia.

Tehnicianul sucevean Doru Iftime este convins ca Lacrimioara Perijoc are sanse mari sa cucereasca aurul national al categoriei 57 de kilograme la proxima editie a Campionatului National, competitie ce va avea loc in luna februarie la Buzau. Doru Iftime mai are doua pariuri pentru viitor, acestea fiind reprezentate de Nicu Bondar si Ionut Nechita, boxeri care sunt asteptati sa iasa in evidenta pe parcursul anului competional 2012.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Perijoc, convocată la lot"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*